Пофарбував бороду, вуса, шевелюру і навіть брови: екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

Не так давно колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу знову одружився. У житті чоловіка сталося багато змін, і вони навіть торкнулися його зовнішності.

Після розлучення Ані Лорак та Мурата у житті обох сталося багато змін. У тому числі і вікові — не найкардинальніші з них, але тим не менш найпомітніші. Кароліна за чотири роки значно набрала вагу, захопилася уколами краси, а цього року відрізала своє волосся та стала ходити з кучерявим каре.

Турецький бізнесмен також неабияк змінився. За цей час його шевелюра помітно посивіла, а вага також додалася. Втім, нова дружина посприяла бажанню самовдосконалюватися.

Мурат Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав свекруху коханої Лілії Реус
Мурат Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

Так, останнім часом Мурат неймовірно активний в соціальних мережах. На його особистій сторінці в Instagram постійно з’являються свіжі кадри, на яких він показує, як проводить час з новоспеченою сім’єю, як ладнає з падчеркою, а також насолоджується часом разом з рідною дочкою від Ані Лорак.

Знайшовся простір і для експериментів з зовнішністю. Нещодавно Мурат продемонстрував своє маленьке перевтілення. Бізнесмен завітав до салону краси в Туреччині та пофарбував не тільки своє волосся, але й бороду і навіть брови.

Мурат Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

З невідомих причин у кадрі він постав з сонцезахисними окулярами. Не зрозуміло чому вони знадобилися йому в приміщенні, але на фотографії він постав з фарбою на обличчі та цим аксесуаром на очах.

Примітно, що в цей момент смужок на його бровах, які прикрашали образ Мурата багато років вже немає. Тобто волосся відросло і робити їх знову підприємець не став. Цілком можливо, що він позбавиться від даного стилю.

Нагадуємо, що не так давно Ані Лорак також повідомила про те, що вступила у нові стосунки. Артистка зустрічається з іспанцем. Ісаак працює тренером з йоги та духовним наставником. Поки що пара не живе разом, і ба більше, будує стосунки на відстані. Артистка запевняє, що в неї поки що немає намірів квапитися і вона насолоджується букетно-цукерковим періодом.

Ісаак тим часом не надто активно спілкується з фанатами Ані Лорак, хоча і встиг потрапити у скандал, коли намагався розібратися з українським блогером Богданом Беспаловим і необережно висловився на рахунок українців.

Схожі статті