Як виглядає чоловік Олени Мозгової? Закохалася в молодого артиста, який перевершив Пономарьова в усьому

Близько 10 років тому у знаменитої української продюсерки Олени Мозгової закрутився роман з молодим виконавцем. Пізніше ці стосунки переросли у шлюб.

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова багато років говорила про те, що не вірить у шлюб. Зірка зізнавалася, що не має жодних намірів вступати у законний союз, і розглядає цю імовірність лише у випадку, якщо народить дитину. Даний крок буде носити суто раціональний характер, адже у малюка має бути законна сімʼя.

Як виглядає чоловік Олени Мозгової

Девід Аксельрод пригадав, чому одружився з Оленою Мозговою
Як виглядає чоловік Олени Мозгової

На момент зустрічі зірки з молодим виконавцем Девідом Аксельродом за спиною в неї був цивільний шлюб з Олександром Пономарьовим, а також народження двох спадкоємиць від різних чоловіків. Публіка не очікувала що незабаром почує неймовірні новини: Олена Миколаївна вагітна та виходить заміж за свого бойфренда.

Реальних причин укладення шлюбу пара не приховувала: молодята поспішали стати подружжям до народження спільної дитини. А незабаром в них з’явилася донечка Соломія.

Маленька красуня відкрила нову сторінку у житті продюсерки. Зокрема, вона неабияк допомогла їй побороти недугу, яка не давала їй жити 2021 року і навіть схиляла до думок про закінчення життя.

Через рік після одужання Олена Миколаївна розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як втратила будь-яку волю та бажання продовжувати своє існування. В голову закладалися найтемніші думки, але в якийсь момент на світло її вивела саме дочка, яка в той момент опинилася поруч.

Як виглядає чоловік Олени Мозгової

Після початку повномасштабної війни в Україні родина не виїжджала за кордон. Ба більше, Олена Миколаївна активно критикували зіркових представників чоловічої статі, які евакуювалися. Власне, у своїх публікаціях вона закликала і пересічних українців проявляти мужність та не тікати. Її благовірний Девід також залишився в Україні та активно гастролював, як і більшість його зіркових колег.

Пара рідко виходить разом в світ, все рідше публікує спільні фотографії та здебільшого не розкриває деталі приватного життя. Втім, обидва є прикладом міцних стосунків та дійсності, в якій кохання можна знайти в будь-якому місці у будь-якому віці.

Схожі статті