Іванна Онуфрійчук засвітила животик після зізнання про майбутнє поповнення: “Неможливо передати словами”

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук рушила разом зі своїм чоловіком в подорож, в ході якої відвідала оперний театр. Для виходу в світ є обрала неймовірну сукню.

Радощі сімейного життя Іванна Онуфрійчук пізнала не так давно. Зірка вийшла заміж два роки тому за казахстанського мільйонера. Спочатку пара відсвяткувала на Мальдівах, а потім зробила велике торжество в Києві, куди з’їхалися усі родичі.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю

Звісно, фанати журналістки не могли натішитися контенту, який був пов’язаний з її заміжжям. Однак і зараз вона не забуває радувати свою аудиторію.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю

Декілька місяців тому зірка заявила, що планує поповнення у своїй родині. Вони з чоловіком хочуть стати батьками і вже активно працюють над цим питанням. Судячи з усього, Іванна мала на увазі активну підготовку організму під наглядом лікарів.

Але деякі фанати впевнені, що Онуфрійчук вже вагітна, просто не поспішає ділитися хорошими новинами. А днями ведуча відвідала італійську оперу у компанії свого благовірного, одягла для цього заходу неймовірну чорну сукню та засвітила животик.

Окрім того зірка зізналася, що давно мріяла потрапити у вищезгадане місце, а тому для неї це було важливою подією. Безсумнівно, люди навколо просто губилися на тлі красуні, яка підкорювала усіх своїм образом.

У коментарях до публікації, яку Івана зробила лише через деякий час, вочевидь витративши його на вибір кадру, користувачі не скупилися на компліменти.

Нагадуємо, що тривалий час Іванна працювала на телеканалі НЛО ТВ. Зірка брала ексклюзивні інтерв’ю та спілкувалася з відомими особистостями на доволі делікатні теми. Пізніше Онуфрійчук отримала роботу на “1+1” та стала ведучою шоу “Танці з зірками”.

У зв’язку з цим Іванна одразу ж потрапила у гучний скандал. Тіна Кароль звинуватила її у тому, що місце було нібито придбане. Натомість телеведуча відповіла співачці, порадивши їй не займатися плітками. Чим закінчився конфлікт між конкурентками, які претендували на місце біля Юрія Горбунова невідомо, адже на цьому публічні розбірки закінчилися. Втім, думки аудиторії на рахунок усього сказаного сильно розділилися.

Схожі статті