Рожевий кроп-топ і модний денім: екс-учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич приміряв образ Барбі на себе

Андрій Хветкевич став відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу "Холостячка", де боровся за увагу та прихильність головної героїни другого сезону Злати Огнєвіч. А також заради того, щоб розібратися в собі.

Хветкевич став дуже неординарним учасником, оскільки з самого початку він дуже соромився себе проявляти, а потім активізувався у сторону Огнєвіч. Він зробив одне з найкрасивіших і романтичних побачень для жінки.І саме це допомогло йому звернути на себе увагу Злати й суперників.

Хоча насправді головною ціллю Андрія на проєкті була мета розібратися в собі, адже він багато років за кордоном де панують інші правила. І Хветкевич хотів зрозуміти себе більше і чіткіше. А на шоу є психологи та й загалом інша атмосфера та інша поведінка, тому легше можна зрозуміти хто ти є насправді.

І здається, Хветкевичу це вдалося зробити доволі швидко, бо він після шоу знову повернувся за кордон і зустрів там своє кохання. Але це була зовсім не жінка, а чоловік, з яким Андрій насправді щасливий. І нині він живе так, як йому того хочеться і виконує будь-яке своє бажання.

Нещодавно Хветкевич змінив свій імідж, він пофарбував волосся у білий колір, і можна сказати, що йому пасує новий образ. Але з ним у Андрія стало ще більше експериментів. Наприклад, днями він продемонстрував на собі неймовірно популярний нині образ Барбі.

Це виглядає доволі дивно, оскільки підкачаний чоловік одягнув на себе світло-рожевий топ, обтислі джинси з поясом та підписав спільне фото зі своїм чоловіком хештегами з нового фільму “Барбі”.

Коментарі, звісно, були різними, проте головне те, що Андрію нині взагалі все одно хто і що про нього подумає. Зараз чоловік живе для себе і навіть не збирається перед кимось виправдовуватися за свої вчинки.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.