Оля Полякова похизувалась досягненнями у спорті з дочкою Машею: “Ну ми вже схудли”

Оля Полякова – відома українська співачка, яка стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу і змогла довести собі і всьому світові, що вона дійсно гідна займати високі позиції.

Кожна жінка завжди має бажання бути гарною, особливо зараз, коли навкруги все ніби пропитано духом здоров’я, краси й спортом. Іноді здається, що це вже якийсь культ здорового й спортивного тіла. І він буває перебільшений. Але багато хто піддається на ці заклики світу та починає займатися собою.

Оля та Маша Полякова
Оля та Маша Полякова

Ольга Полякова є артисткою і вона має мати гарний вигляд, адже з неї часто беруть приклад інші жінки й дівчата. Насправді на Полякову багато хто звертає увагу. Тобто слідкують за її життям і за тим, як вона харчується та чим займається. Варто сказати, що Оля має чудову фігуру. Але просто так їй нічого не далося, Полякова займається спортом і залучає до цього свою старшу дочку Машу.

Нещодавно через це Полякова й один український журнал потрапили у скандал, адже вони написали, що ніби-то Оля змушує Машу виснажувати себе спортом. Але всі чудово розуміють, що це далеко неправда. Маші 18 і звичайно вона хоче мати гарну струнку фігуру, аби подобатися собі.

Тож, коли займаєшся спортом з кимось, то весь процес йде набагато легше, ніж одному. Саме тому обидві Полякови вирішили, що разом займатися їм буде цікавіше і краще. А це вже результат.

Днями Полякова була з Машею у ресторані й показала, як вони вже схудли. Обидві були у гарних сукнях, в яких вони виглядали чудово. І насправді результат їхнього спорту видно навіть по обличчях, адже обличчя теж завжди худне.

Оля і Маша Полякови показали результат тренувань
Оля і Маша Полякови показали результат тренувань

Отже, виявилось, що нормальні й регулярні фізичні навантаження дозволили Поляковим помітно скинути вагу і підтягнути своє тіло.

Схожі статті