Ольга Фреймут в сукні з чічею показала, як виглядає зараз: без макіяжу з гардеробом-привидом – вже змінилася

Знаменита українська журналістка та головний ревізор країни Ольга Фреймут після тривалого життя у Великій Британії нарешті повернулася в Україну та почала ділитися своєю буденністю зі своїми підписниками.

З початку повномасштабної війни відома телеведуча Ольга Фреймут перебралася жити з дітьми до Великої Британії, адже в пріоритеті була безпека своїх нащадків. Утім, згодом українським представникам преси зізналася, що там остаточно втратила себе та мріє швидше повернутися додому.

За кордоном ревізорка брала активну учать в благодійних заходах та зборах коштів на потреби ЗСУ та постраждалим громадянам, а також вела колонку в британській Sunday Express. Про своє грандіозне повернення на Батьківщину Ольга Фреймут оголосила, коли оприлюднила анонс свого майстер-класу, спеціальної лекції з етикету “Манери під час війни”, який провела 24 липня у Львові.

Оля Фреймут
Ольга Фреймут

Наразі Ольга Фреймут знаходиться з дітьми в Києві та повертається до медійного життя в соціальних мережах. Так, нещодавно 41-річна журналістка оприлюднила цікаву світлину свого зовнішнього вигляду без макіяжу та в розкішній довгій сукні з чічею зеленого кольору, яку знайшла, прибираючи у себе вдома. Зізналася, що зараз яскравих речей в її гардеробі мало, однак це вбрання для неї особливе та розкішне:

“Прибираю, знаходжу речі-привиди. Ось таке плаття з чічею, наприклад. Не підходить ні за змістом, ні за формою, тепер яскравого в гардеробі мало, але ж розкішне…”.

Ольга Фреймут в сукні з чічею показала, як виглядає зараз

На світлині знаменитість показалася без макіяжу, втім, обличчя Фреймут навіть без косметичних засобів доглянуте, красиве та молоде, тому зрозуміло, що ревізорка дбайливо доглядає за станом своєї шкіри.

Схожі статті