Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин показав, як його донька фарбується: “Косметика мами пішла в рух”

Роман Сасанчин – молодий і дуже талановитий український співак, який здобув свою популярність завдяки двом перемогам у головному талант-шоу "Голос країни". До речі, обидва рази у команді Тіни Кароль.

Попри свій юний вік Сасанчин вже встиг досягти вершин, і не лише творчих, адже він є батьком півторарічної донечки Елізабет, яка своєю появою на цей світ зробила з Роми найщасливішого чоловіка. А також, Роман є чудовим чоловіком для своєї дружини Іванни. І головне те, що до створення родини хлопець підходив дуже серйозно, адже це напевно головне, чого має прагнути кожен чоловік.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

В одному зі своїх інтерв’ю Рома розповідав, як ставиться до батьківства. І виявилось, що він вважає, що краще бути молодими батьками й проходити всі складні етапи тоді, коли є багато енергії. А потім, коли дитина виросте, мати з нею близькі стосунки й загалом стати сучасними батьками аби розуміти свою доньку. Тому, вагітність Іванни була запланована.

Зараз же маленькій принцесі Роми та Іванни вже півтора року, звісно час минає дуже швидко, тому нині Елізабет вже цікавиться косметикою своєї матусі, як справжня майбутня леді. Цей процес Роман показав у сторіс соціальної мережі інстаграм.

На відео дівчинка ймовірно взяла мамині тіні для повік та нафарбувала собі лікті. Звісно, це виглядає дуже мило, адже дітям все цікаво і те, що Елізабет починає в такому юному віці цікавитись косметикою, означає, що вона дивиться на свою чарівну маму і хоче бути схожою на неї, тому й повторює за нею деякі дії.

Дочка Сасанчина грається з косметикою мами
Дочка Сасанчина грається з косметикою мами

Та варто нагадати, що певний проміжок часу Роман жив сам в Україні, адже готував творчий і дуже ризикований проєкт. Тому дружина з дочкою знаходились у Польщі. Але тепер Рома має змогу спостерігати, як росте його принцеса і проводити з дівчинкою багато часу разом.

Схожі статті