Дружина Григорія Решетніка Христина похизувалась дорогими брендами в гардеробі: носить Prada, Jimmy Choo

Христина Решетнік – відома молода багатодітна матуся, яка є дружиною топового українського ведучого Григорія Решетніка. Жінка полюбляє розповідати аудиторії про своє життя.

Христина завжди поводиться дуже стримано й гідно, вона не любить виходити на перший план, хоча й осторонь ніколи не стоїть. Не секрет, що саме вона є менеджером свого чоловіка, а це теж великий обсяг роботи, який їй треба встигнути зробити поміж вихованням трьох чудових синів та власних справ і спорту.

Брендові речі Христини Решетнік

До того ж Христина ще й досить активно веде свій блог в соціальній мережі інстаграм, де непогано заробляє на рекламі різних брендів і товарів, зокрема українських. А на це також потрібен час.

Видно, що Григорій та Христина живуть у достатку, оскільки вони утримують трьох дітей, а діти це дуже дороге задоволення, особливо зараз, коли ціни ростуть щомісяця. Але молоді батьки пораються з цією задачею, оскільки ведучі мають дуже гарні заробітки. А також ще й реклама є додатковим доходом.

Тож, саме тому, Христина може дозволити собі купувати дорогі брендові речі, які одягає на різні заходи та у повсякденному житті. Так, наприклад, днями вони з Григорієм ходили на День народження до своєї подруги й варто визначити, що мама трьох дітей виглядала просто неймовірно.

А от для свого образу Христина обрала сумку від доволі дорогого бренду Prada, туфлі від Jimmy Choo, а також неймовірної краси сукню, яку зробив український бренд Wona concept. Отже, весь образ дружини ведучого був грамотно зібраний з різних брендів, які коштують доволі дорого.

Христина та Григорій Решетнік на Дні народженні

Христина загалом завжди вражає своїм смаком, адже вона завжди виглядає неймовірно стильно і водночас ніжно. І завжди хоча б одна річ у Христини буде брендовою.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.