Іванна Онуфрійчук вагітна від свого чоловіка-мільйонера? Телеведуча засвітила величезний живіт на святі

Знаменита телеведуча Іванна Онуфрійчук не так давно говорила про свої бажання та готовність стати матірʼю. Тепер глядачі підозрюють її у вагітності.

Декілька років тому Іванна Онвфрійчук остаточно влаштувала своє особисте життя та повідомила про весілля з мільйонером Алмазом. Хоча чоловік активно фотографується для блогу своєї зіркової дружини, сам не має соціальних мереж і навіть не розкриває свого прізвища, що залишає за ним шлейф таємничості.

2021-го пара переїхала до Швейцарії, хоча Іванна постійно поверталася до України то заради роботи, то заради близьких. Звісно, після початку повномасштабної війни в Україні телеведуча проживає в Європі і майже не приїжджає до Києва. Хіба що, зірка ризикнула, аби забрати свого улюбленого кота Персика.

Іванна Онуфрійчук спровокувала чутки про вагітність

Іванна Онуфрійчук спровокувала чутки про вагітність

І не дивлячись на війну та погані новини, життя йде вперед. Не так давно мільйонер та телеведуча зізналися в інтерв’ю що готові стати батьками і, ба більше, активно працюють над цим питанням, маючи на увазі роботу з лікарями та підготовку.

Коли ж саме вони хочуть народити дитя озвучено не було, адже у цьому питанні плани в будь-який момент можуть зруйнуватися. І тим не менш, аудиторія впевнена, що Іванна імовірніше за все вагітна. Зірка викладала декілька кадрів, на яких можна було помітити животик.

Днями ж зірка взяла участь у заході, на яких прямо таки засвітила імовірно вагітний живіт. Хоча Онуфрійчук одягла для концерту вишиту сукню, навіть по нижній частині наряду зрозуміло, що спереду у зірки з’явилися об’єми.

Іванна Онуфрійчук спровокувала чутки про вагітність

Зазвичай знаменитості не наважуються говорити про майбутнє поповнення поки не пройде достатньо часу, адже всіляке трапляється і майбутні мами дуже хвилююся і переживають за своє дитя. Публічність в цьому не допомагає, а навпаки погіршує ситуацію. У будь-якому випадку для Іванни це буде перший малюк, а тому вона ставиться до цього питання вкрай трепетно.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Іванна брала участь у багатьох благодійних ініціативах, волонтерила в центрах Швейцарії, а також допомогла усім близьким перебратися до Європи.

Схожі статті