Звершилося: Потап нарешті взяв на руки малюка після чуток про вагітність Насті Каменських (Відео)

Знаменитий український репер та продюсер Потап зробив декілька кадрів з маленьким хлопчиком та потішив соціальну мережу своєю взаємодією з малюком.

Щастя батьківства знаменитий український репер Потап пізнав 15 років тому. Тоді у артиста народився перший та єдиний син Андрій. І хоча Олексій неабияк любить свою дитину, родину це не врятувало. Коли хлопчик був досить маленьким батько пішов з родини. Олексій знайшов своє щастя з Настею Каменських, яка не може похизуватися тим, що подарувала коханому спадкоємців.

Потап заінтригував мережу теплими кадрами з малюком

Олексій Потапенко розповів, як наближає Перемогу
Потап заінтригував мережу теплими кадрами з малюком

Примітно, що саме ця тема зазвичай найбільше цікавить фанатів пари. Потап та Настя разом вже багато років, але так і не наважилися на спільних дітей. Олексій не приховує, що хотів би багато дітлахів і відкрито говорить про своє бажання стати багатодітним. Натомість співачка зізнається, що воліла б народити, але поки не знає, коли це станеться. Причину бездітності обидва не пояснюють, а артистка здебільшого посилається у цих питаннях на волю Господа.

І все ж нещодавно користувачі мережі мали приємну можливість ще раз подивитися на Потапа та його любов до дітей. Так, зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показав, як фотографується зі своїми крихітними фанатами.

Нагадуємо, що Настя Каменських після початку повномасштабної війни в Україні пройшла не через один скандал. Так, поговорювали, що пара розлучається через проблеми в роботі Потапа. Тоді артистка активно гастролювала, а Олексій захворів на коронавірус і декілька місяців намагався позбутися від ускладнень у вигляді паралічу обличчя.

До України пара повернулася також не разом. Настя приїхала у серпні 2022-го, а Олексій здійснив невеличку поїздку, після чого знову виїхав за кордон. Повернутися в Україну він наважився лише влітку 2023-го. І це після того, як в мережі пронеслися чутки про розлучення пари, про зради Олексія та багато інших неприємних речей. Зараз обидва багато спілкуються зі своєю аудиторією і нарешті створюють спільний контент, через відсутність якого користувачі думали, що коханню зірок прийшов кінець.

Схожі статті