Іванна Онуфрійчук чекає на дитину від мільйонера? Ведуча не змогла приховати свій живіт навіть у Швейцарії

Знаменита українська телеведуча провела захід для проактивних жінок у Швейцарії та під час свого спічу засвітила округлий живіт. Чи чекає зірка на дитину?

До Швейцарії Іванна Онуфрійчук переїхала ледве не напередодні початку повномасштабної війни в Україні. Так, 2021-й став дуже щасливим для телеведучої, адже вона вийшла заміж за мільйонера з Казахстану. Пара відіграла розкішне весілля на Мальдівах, після чого переїхала до Європи. На зірку чекав підйом у кар’єрі, а також торжество, яке вона влаштувала вже безпосередньо в Києві, ще збільшим розмахом та витратами.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера
Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Увесь той час Іванна проживала на дві країни. Вона то знаходилася у Швейцарії разом зі своїм коханим, то приїжджала до рідних на батьківщину. Станом на 24 лютого зірка була з чоловіком.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Найперше, чим зайнялася зірка у цей період — це евакуація рідних. Пізніше вона покинула все та кинулася за своїм улюбленим котом Персиком, який чекав на неї в київській квартирі.

І от вже більше півтора року Іванна підтримує співвітчизників за кордоном. Нещодавно зірка повідомила про те, що буде організовувати зустрічі для активних та ділових жінок з України. І днями пройшов перший івент.

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю

Одразу кидається в очі костюм Іванни, який вона обрала для заходу. Зазвичай телеведуча обирає доволі обтислі та відкриті фасони. Втім, у цей раз фігуру зірки розгледіти було неможливо.

А втім, під час свого спічу Іванна повернулася таким чином, що неозброєним оком можна було побачити її округлий живіт. Справедливо буде подумати, що Онуфрійчук може бути вагітною. Не тільки через свіжі кадри з Швейцарії, а також через її нещодавню заяву про бажання мати дітей та підготовку до поповнення в родині.

Так, 2022-го Іванна та Алмаз офіційно повідомили про те, що хочуть стати батьками та активно працюють над цим питанням під спостереженням лікарів. Тобто подружжя підійшло до цього з усією відповідальністю та підготувалося до поповнення в сім’ї. Та чи чекають пологи на Іванну найближчим часом поки невідомо.

Схожі статті