Як виглядає новий тесть Дантеса: Даша Кацуріна показала свого батька, який вже няньчить двох онуків

Нова кохана відомого українського шоумена Володимира Дантеса Даша Кацуріна оприлюднила теплі та щирі кадри часу проведеного з дітьми, а також вперше показала свого батька, який бавився з онуками.

Даша Кацуріна – справжня бізнесвумен сучасності, яка наразі є успішним столичним ресторатором та українським дизайнером. У шлюбі з підприємцем Михайлом Кацуріним, який нині є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, дівчина народила двох дітей. Спочатку на світ з’явилася донька Олександра, а згодом, в липні 2021 року цей світ вперше побачив син Іван.

Однак не тільки своїми професійними здобутками знаменується Даша Кацуріна в інформаційному просторі. Її особиста любовна драма стала найбільш обговорюваною медійною темою, а так званий “обмін” партнерами прихильники досі продовжують згадувати.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Даша Кацуріна та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом не стала приховувати початок нових стосунків з Мішею Кацуріним. Тому, коли обоє оголосили в Мережі про своє розлучення, змогли заявили про себе, що тепер вони пара, а нині ще й подружня пара.

Утім, якщо колишні обранці з весіллям вирішили поквапилися, то Володимир Дантес з новою коханою Дашею Кацуріною поки з цим відповідальним рішенням не поспішають.

Як виглядає новий тесть Дантеса?

Так, нещодавно бізнесвумен Даша Кацуріна оприлюднила досить теплі та сімейні кадри, як вона, попри свою втомленість, завантаженість робочих буднів проводить час з дітьми, однак цього разу їй на допомогу прийшов їхній дідусь, батько Даші та нинішній тесть Володимира Дантеса:

“Скільки б в мене не було зумів і проєктів вдень, є вечір і родина. Малим байдуже, скільки ти працював вдень”.

Даша Кацуріна показала свого батька, який вже няньчить двох онуків

На першому родинному кадрі дідусь з любов’ю дивився на онука Івана, розповідав цікаві історії, а дитина при цьому його слухала, посміхалася та виглядала досить щасливою. На другому фото дівчинка Олександра займалася з мамою розвитком та малювала власний розклад.

Щира, невимушена та дружня атмосфера вирувала в родині того вечора, проте тут не вистачає лишень Володимира Дантеса, який досить непогано взаємодіє з дітьми коханої.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.