Мовчунка Ані Лорак відсвяткувала свої 45 років: яке масштабне шоу влаштувала та як привітав коханий Віджраку

Зрадниця України Ані Лорак відсвяткувала свої 45 років та влаштувала масштабне співоче шоу в центрі країни, яка з кожним новим днем нищить українські землі та життя простих громадян.

Так, мовчунка Ані Лорак 28 вересня відсвяткувала свій ювілей на сцені та в честь цього вирішила знову розважити росіян й запросити на концерт друзів, які активно підтримують російську федерацію.

Ані Лорак виступить у росії
Ані Лорак відсвяткувала свої 45 років

Зрадниця України оприлюднила відео з того дійства та показала, як співала свої відомі музичні роботи перед натовпом росії. Одним з перших, хто зі сцени публічно привітав запроданку став активний підтримувач та патріот своєї країни Філіп Кіркоров. Він згадав, як ця зірка прославлялася на сцені Європи на співочому конкурсі “Євробачення” у 2008 році, однак забув додати, яку саме країну Лорак тоді представляла.

А далі ще цікавіше, адже зрадниця України без гризіння совісті насмілилася виконати свої українські хіти перед росіянами в той час, коли в її рідній країні досі триває повномасштабна війна, що змінила уявлення українців про щасливе розмірене життя.

В Мережі шириться фрагмент, де мовчунка виконує свою україномовну пісню “Бачила” і, схоже, радіє, що їй дозволили її заспівати в росії після всіх перевірок, які пов’язують з інформацією допомоги ЗСУ.

Окрім Філіпа Кіркорова, на сцену до зрадниці вийшли російські виконавці Артем Качер та Мот, а також артистка вивела свою 12-річну доньку Софію Налчаджиоглу, яка народилася у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Варто зазначити, що сам Мурат живе в Україні, підтримує нашу країну, наш народ та не коментує позицію своєї колишньої дружини.

Також Ані Лорак вперше за довгий час наважилася оприлюднити фото в соціальній мережі Facebook, а тому українці скористалися можливістю та написали мовчунці під ним декілька “приємних” слів. До публічних вітань, однак вже в соціальній мережі Instagram, приєднався й новий коханий Лорак, іспанець Ісаак Віджраку.

Допис Лорак в її Facebook

Віджраку присвятив коханій допис, в якому йдеться про її неймовірний талант та отримання любові у формі квітів, адже вона, за його словами, на це заслуговує. Наступне фото в каруселі чоловік прикріпив з кадром розкішних букетів, які співачка отримала у свій ювілей.

Схожі статті