Ревізорка Фреймут досягла бажаного, покинула Україну та повернулася до Британії: показала палац з історією

Українська телеведуча Ольга Фреймут цього літа вирішила вперше повернутися до України разом зі своїми дітьми, утім, ненадовго, адже знову показалася публіці у Великій Британії.

Після початку повномасштабного вторгнення одна з найвибагливіших ревізорок країни Ольга Фреймут разом з дітьми почала мешкати в Америці. Однак в липні цього року журналістка анонсувала лекцію з етикету “Манери під час війни. Доброта як зброя” у Львові, і тим самим сповістила, що повертається додому.

Спочатку українці негативно відреагували на повернення зірки додому та привід для цього. Вони не розуміли, як людина може говорити про манери під час війни, якщо на собі її майже не відчула, відсиджуючись в іншій країні.

Оля Фреймут
Ревізорка Фреймут досягла бажаного, покинула Україну та повернулася до Британії

Проте, попри негативні висловлювання багатьох пересічних громадян, Ользі таки вдалося провести свій захід та ще й з користю, адже за вхід до нього потрібно було внести донат від 700 гривень. Тому, зароблені кошти з лекції відправилися на допомогу Збройним силам України.

Днями телеведуча сповістила українців на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що знову вирішила повернутися до Великої Британії. На світлинах зірка показала територію та сам вигляд палацу з могутньою історією – Fulham Palace. Він містить картини, археологічні знахідки та артефакти місцевої історії доісторичних часів.

Схоже, що Ольга Фреймут далі прагне жити за кордоном та пересидіти повномасштабну війну з дітьми в безпечних умовах.

Ревізорка Фреймут досягла бажаного, покинула Україну та повернулася до Британії

Нагадаємо, що журналістка з 2016 року перебуває в офіційному шлюбі з генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотко. У 2016-му знаменитість народила чоловіку сина Валерія, а у 2017-му на світ з’явилася донька Євдокія. Ще до сходження своєї зірки ревізорка від британця Ніла Мітчелла народила старшу дочку Злату, яка наразі живе, навчається та реалізовується в Каліфорнії.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.