Чоловік Дорофєєвої Міша Кацурін залишився сам з дітьми: поки нинішня та колишня працюють, татко виховує

Український виконавець та ресторатор Міша Кацурін став відомим після початку стосунків зі співачкою Надею Дорофєєвою, яка стикнулася з чималим хейтом публіки.

Любовна історія навколо ще тодішніх четверо друзів в медійному просторі набула широкого розголосу. Річ у тім, що співачці Наді Дорофєєвій висунули ряд звинувачень, мовляв, саме вона зруйнувала молоду родину Кацуріних, в якій виховувалося двоє маленьких дітей.

Виконавиця ніколи публічно не виправдовувалася, лишень зазначала, що вони з Михайлом просто покохали одне одного, а останнім часом у шлюбі з Дантесом, вона жила, як з хорошим другом, але не з коханим.

Міша Кацурін та Надя Дорофєєва

Сам Володимир Дантес неодноразово зізнавався, що болісно пережив розлучення з Надею, а ще підтримував Дашу Кацуріну, яка також опинилася в такій життєвій ситуації. Цікаво, але це і зблизило Дантеса та Кацуріну, які наразі почали мешкати разом.

Нещодавно ресторатор Міша Кацурін показав, як проводить час з двома дітьми без нинішньої та колишньої дружини. Чоловік залучив дітей до культурного розвитку та привів до дуже атмосферної книгарні. Для себе він обрав автора Умберто Еко, а для дітлахів – Роальда Дала “Фантастичний містер Лис”. У сучасному світі дітям важливо читати, пізнавати цей світ через призму казок, особливо, коли ці історії їм може доповідати один з батьків.

Чоловік Дорофєєвої Міша Кацурін залишився сам з дітьми

Варто зазначити, що Надя, схоже, що знайшла спільну мову з дітьми коханого від попереднього шлюбу. Кацурін вже поширював спільні сімейні кадри, як Дорофєєва бавиться з малечею, а вони, своєю чергою, приходять підтримувати нову дружину татка на її концерті.

Що цікаво, але Володимир Дантес, попри заяви у шлюбі з Дорофєєвою, що в суспільстві позиціює себе як чайлдфрі, з любов’ю поставився до дітей Даші. Особливий зв’язок у нього відчувається з маленьким Іваном, якого чоловік купав, годував та усіляко розважав.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.