Тоня Матвієнко вразила архівними кадрами родини: якою була легендарна Ніна Митрофанівна в молодості?

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вшанувала пам'ять своєї матері, виклавши відео з архівними кадрами родини. На стрічці можна побачити улюбленицю мільйонів в молодості.

Легендарна українська співачка Ніна Митрофанівна Матвієнка пішла з життя за два дні до свого 76 дня народження. Її не стало 8 жовтня, про що повідомила дочка співачки. Для родини виконавиці та для всього українського суспільства смерть золотого голосу країни стала болючою втратою.

Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості
Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості

Нещодавно Тоня Матвієнко вирішила вшанувати пам’ять матері опублікувавши відео з архівними кадрами. Тоня поділилася кліпом з короткими відео родини в YouTube. На кадрах є й молода Ніна Митрофанівна, й її маленька донька, й інші члени великої родини. Допомагати у створені кліпу взялися Олександр Положинський, Михайло Дзідзьо, Євген Філатов, Олег Борщевський, яким щиро вдячна донька легенди.

“А в кадрі ви можете познайомитися з моєю бабусею, дідусем і моєю родиною. Та, звичайно, побачити маленьку мене”, – підписала роботу Тоня.

Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості
Ніна Матвієнко показала свою легендарну мати в молодості

Під відео вже більш як 100 тисяч переглядів та багато коментарів зі словами підтримки. Шанувальники вважали Ніну Митрофанівну справжньою співочою душею України та дуже співчувають втраті такого таланту.

“Ніна Митрофанівна – це співоча душа України! Вічна світла пам’ять! Тоня, а ви продовжуйте обов’язково співати, бо у вас мамин незабутній, незрівнянний голос, голос України!”, “Дуже дякуємо, мила Тоню, за це прекрасне і зворушливе відео! Хай з Богом спочиває світла душа твоєї мами – неповторного голосу України – Ніни Матвієнко”. – написали шанувальники.

Нагадаємо, офіційно причини смерті Ніни Матвієнко не озвучували. Проте, колеги жінки повідомляють, що вона страждала від хвороби, яку старанно приховувала від сторонніх очей. Визначна співачка не хотіла, щоб її бачили слабко.

Схожі статті