“Буде тепло”: Харківський бабак Тимко ІІІ передбачив, коли прийде справжня весна у 2023 році

Щороку 2-го лютого за традицією бабак Тимко передбачає, якою буде весна 2023, коли наступить тепло, яку погоду варто очікувати цього року. Ця традиція за будь-яких обставин відбувається щороку, і навіть війна не перешкода, адже весна прийде.

День бабака — це щорічна традиція гадання на погоду і настання весни, яка визначається за поведінкою особливого бабака. Ця історія пішла ще з часів існування Римської імперії, де 2 лютого визначали подальшу погоду за поведінкою їжака. А у Німеччині роль тварини-провидця грав борсук. В Україні такою твариною-провидцем став бабак.

Бабак Тимко

Найцікавіше те, що його ім’я не змінюється з поколіннями, а ці тварини в середньому живуть 15-18 років. Тимко, що передбачив погоду навесні 2023 є третім у своєму роді. І ні він, ні його предки жодного разу не помилилися з прогнозом. Це дійсно якась незрозуміла магія. Проте всі свято вірять у передбачення Тимка.

Тож, і цього року 2-го лютого відбулась традиція з Тимком, де бабак передбачив, що тепло прийде у середині березня, і весна має бути теплою та сонячною. Тож, незабаром українців очікує тепло й гарний настрій, адже сонечко завжди пробуджує в нас гормони щастя, які нас заряджають на дії та нові звершення.

Тимко передбачив погоду на весну 2023

“Тимко сказав, що весна настане обов’язково. Але не раніше, ніж за шість тижнів”, – переклав прогноз Тимка його доглядач Володимир Ронкін.

Народ віками довіряє Тимкові, тому вже можна купувати собі весняні речі, які будуть модними та теплими. До речі локація передбачення також не змінюється роками, вона проходить у Гайдарах.

Бабак Тимко

А ще Тимкові поставили питання щодо того, які продукти слід їсти українцям і бабак обрав буряк, тому, можна й в цьому питанні довіритись Тимку й оздоровлювати свій організм, адже буряк досить корисний для організму людини.

Схожі статті