38-річна Тіна Кароль засвітила круглий животик у вечірній сукні та вразила зізнанням: “Серця б’ються в унісон”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль з'явилася перед пресою та фотографами у розкішній вечірній сукні, яка підкреслила особливості її фігури.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль завжди з великою гордістю представляла свою країну на міжнародній сцені. Свого часу майбутня поп-діва намагалася вибороти для своєї батьківщини перемогу на музичному конкурсі “Євробачення”, згодом з’являлася  на різноманітних міжнародних заходах, коли в неї з’являлася можливість, а після 2022-го почала активно говорити про війну в Європі і навіть в Азії. Так, її голос лунав від площ Польщі до телебачення Японії.

Тіна Кароль
Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на Woman in Music billboard

Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на Woman in Music billboard

Зараз Тіну Кароль визнають, як впливову жінку України, і активно співпрацюють з нею у рамках різноманітних соціальних та благодійних проєктів. Наприклад, не так давно для журналу “Vogue Чехословаччина” поп-діва склала любовний лист до України, слова з якого були надруковані на сукні, яку артистка одягла на спеціальну фотозйомку.

Звичайно, вийшло дуже ефектно та гучно, адже Анна Вінтур не схвалить іншого. Окрім цього Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на “Woman in Music billboard” у розкішній червоній сукні, яка вигідно підкреслила її фігуру, а також видала маленький округлий животик поп-діви, що не тільки не зіпсувало усього образу, а надало йому чарівності та ніжності.

Відповідна фотографія з’явилася на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, де вона розповіла про захід більше, а також подякувала людям, завдяки яким змогла заявити про себе на увесь світ. Образ дуже сподобався фанатом артистки, які завжди захопленням спостерігають за її світськими виходами, а також образами для червоних доріжок.

Схожі статті