Максим Галкін розповів про свого єдиного друга з росії, який не відвернувся від них: “Єдина адекватна людина”

Популярний актор, комік та навіть співак Максим Галкін завжди був улюбленцем як української, так російської сцени. Але тепер, здається, його прихильники залишилися лише в тій країні, яку він підтримує.

Макс багато років співпрацював з українськими колегами, якими часто захоплювався та мав дружні стосунки, оскільки раніше не було жодних перепон для того, аби виступати разом на одній сцені й товаришувати між собою попри кордон. Та насправді до подій 2014 року й кордонів особливо не було, тому що весь шоу-бізнес був одним цілим, і мюзикли, і концерти, і новорічні свята знімали разом. Тому Галкін добре знає пана Зеленського, він знає, що це за людина, та на що він здібний, тому, коли у лютому 2022 року росія напала на всю територію України, Галкін не думав, на чиєму боці правда.

Родина Галкіна

Тому, Алла Пугачова та Макс Галкін разом з дітьми стали майже першими артистами рф, які поїхали за кордон, аби зберегти власну совість та гідність, які завжди мають бути вищими за гроші та негативні мотиви. Тож, тепер вже майже рік родина Примадонни живе в Ізраїлі та активно допомагає українцям. Наприклад, частину свого заробітку з концертів у країнах Європи, Макс надсилає на благодійність та покриває частку розходів на озброєння Збройних Сил України. І такі вчинки є дуже цінними, оскільки далеко не кожен може так відверто висловлювати своє засудження на бік російської влади й допомагати воїнам добра.

Звісно, що через переїзд та іншу, сміливу позицію, їхня родина потрапила під жорстоку критику з боку екс-колег та колишніх друзів. Тож, Пугачова та Галкін спілкуються лише з тими, хто також переїхав і має адекватну думку щодо всіх останніх подій року.

Ніколаєв з Примадонною

Та є така людина у Максима і в росії, це дивно, але його товариш Ігор Ніколаєв підтримує зв’язок і навіть розуміє все так, як є. Але залишається у рф. Тому, Галкін вважає, що Ніколаєв – це єдина адекватна людина з його минулого оточення. І чоловік дуже вдячний за те, що не всі його люди, яких він вважав близькими відвернулися від нього та викреслили зі свого життя раз і назавжди.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.