Після публічної подяки від Сергія Притули: зрадниця Ані Лорак зізналася, що вона “на мелі”

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак вразила мережу новиною після свіжого скандалу з Сергієм Притулою. Усі деталі в статті.

Знаменита співачка Ані Лорак перебуває в еміграції більше року. Після початку повномасштабної війни в Україні артистка покинула територію російської федерації та евакуювала дочку Софію. Тривалий час про місцезнаходження сім’ї інформації не було, але вже восени Кароліна повідомила, що проживає в Іспанії. Тим часом її спадкоємиця здебільшого знаходилася зі своїм рідним батьком Муратом Налчаджиоглу.

Ані Лорак зізналася, що вона на мелі

Хоча Ані Лорак зазнавала серйозного цькування та хейту в мережі і раніше, після 24 лютого увага користувачів до поведінки зірки лише збільшилася.

Ані Лорак зізналася, що вона на мелі

Саме тому нещодавно героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в Instagram звернення до підписників, в якому заявила, що виступає проти війни, а також попросила вибачення у тих українців, які були ображені її позицією.

Сергій Притула одразу ж відреагував на даний пост та поглузував з артистки у коментарях: телеведучий подякував артистці за грошову допомогу ЗСУ. До нього одразу ж приєдналися інші українці, які також виражали свою вдячність за фінансову підтримку України.

Ані Лорак зізналася, що вона на мелі

Натомість виконавиця нещодавно презентувала нову пісню, про що повідомила в stories. Коментар телеведучого Кароліна не видаляє, продовжує займатися творчістю і робить вигляд, наче нічого не відбувається.

Нагадуємо, що скандал навколо діяльності Ані Лорак розпочався 2014 року. Артистка виступила в Криму, після чого переїхала до російської федерації. Саме там вона перебувала разом зі своєю дочкою до 24 лютого, встигла знайти в еміграції друзів і повністю вийти з інформаційного простору України.

Зараз концерти Ані Лорак масово скасовуються, як на території росії, так і в Європі. У першому випадку виконавиці “палиці в колеса” вставляє влада, а у другому — активісти, які не бажають бачити виконавицю-зрадницю, що прикривається Україною заради заробітку грошей. Кароліна тим часом повідомляє, що не надавала фінансової допомоги жодній зі сторін.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.