Нова наречена Остапчука Катя Полтавська підробляє кадровиком: шукає спеціалістів для коханого

Володимир Остапчук відомий український телеведучий та шоумен, який став дуже популярним завдяки численним телепроєктам. Тому, його дуже люблять українці, а також цікавляться його життям.

Відомо, що нині Володимир перебуває у стосунках з молодою журналісткою, на ім’я Катерина Полтавська. Дівчина почала зустрічатися з шоуменом невдовзі після його розлучення з екс-дружиною Христиною Горняк. Раніше про Катю геть нічого не було відомо. Але перед новим роком вона та Володимир почали виставляти однакові фото, які свідчили про те, що вони разом проводять час. Але обличчя Володимира Катя приховує й досі.

Приклад історії Полтавської з коханим

Загалом дівчина дуже активна у соціальних мережах, вона за день виставляє неймовірну кількість історій, і Остапчук там фігурує частенько. Але Катерина все ще не хоче відверто демонструвати стосунки з ним, тому що буде пліток ще більше, ніж зараз. А чутки з приводу початку стосунків ширяться дуже швидко, та й варіацій багато.

Загалом здається, що Катя й Володимир щасливі у стосунках, адже вони проводять багато часу разом, гуляють, живуть разом. І Остапчук постійно дарує букети тюльпанів своїй новій обраниці. І Полтавська дуже часто хизується великими букетами квітів від коханого. І здається, що сам Остапчук також відчуває себе у стосунках вільно, адже він зустрічається з молодою дівчиною, в якої це перші серйозні відносини, тому, він щасливий.

Як відомо, Катя працює SМM-менеджером, тобто веде сторінки у соціальних мережах. А ось зараз Остапчуку нині у команду потрібен саме такий менеджер, і він попросив свою кохану знайти йому таку людину і провести співбесіди, бо Полтавська розуміється у цій сфері діяльності. Про це Катя повідомила у сторі в instagram.

“Моєму на один з проєктів потрібен SМM. Попросили мене провести співбесіди й дати тестове завдання, тому залиште +, якщо шукаєте роботу – я вам напишу” – написала Катя.

Сторіс Каті

Тож, виходить, дівчина займеться кадровим питанням для роботи свого коханого чоловіка. Але у відносинах всі повинні допомагати одне одному.

Схожі статті