В США для артистів медом намазано: Надя Дорофєєва нарешті досягла бажаного і летить туди, де осів Влад Яма

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка завоювала любов слухачів ще багато років тому разом з Позитивом у дуеті "Время і Стекло". Будучи ще зовсім юною Надя стала справжньою зіркою.

Але у Дорофєєвої ніколи не було зіркової хвороби, вона завжди знала, що заради результату варто багато працювати та бути зосередженою на собі та своїх можливостях, а не на тому, як та хто тебе сприймає і здаватися краще. Певно це теж грає велику роль у становленні артиста. Адже зараз вона сольна співачка, а починати цей шлях було не легко, тому її щирість та відвертість зі своїми слухачами допомогла їй, бо отримала в потрібний період від них неймовірну підтримку.

Надя Дорофєєва

Саме тому зараз пісні Наді та концерти викликають у поціновувачів її творчості захват та бажання повторити миті концерту. Під час війни працювати складно, але можливо, і навіть заробляти теж. Звісно, всі концерти українських артистів, які зараз є у Європі та Україні – благодійні. Але артисти можуть певну частку залишати собі, бо так завзято працювати за дякую, неповага до своєї творчості.

Так, Надія нещодавно завершила свій тур Україно, в якому дала 12 концертів, графік був дуже щільний, тому, артистка навіть встигла захворіти та вилікуватися. А тепер Дорофєєва готується до, напевно, найвідповідальнішого свого туру, який відбудеться в Америці. А це мрія кожного артиста, який бажає всесвітнього визнання та успіху у кар’єрі, і Надя не виключення.

В рамах туру дівчина відвідає такі міста:

  • Лос-Анджелес
  • Сієтл
  • Маямі
  • Нью-Йорк
  • Чикаго
  • Торонто

Тобто, найпопулярніші міста Америки зможуть зібрати цілі зали під модні та неймовірні хіти Дорофєєвої та насолодитися українською музикою, а українцям, які нині там перебувають – на мить повернутися додому.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.