Володимир Ярославський зізнався, що не хоче дітей від Ольги Мартиновської: “У мене нема бажання”

Суддя кулінарного проєкту "МастерШеф", відомий ресторатор та шеф-кухар Володимир Ярославський поділився відвертостями зі свого особистого життя на інтерв'ю в програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ. Про його відносини з Ольгою Мартиновською, планування дітей та подробиці життя читайте далі.

“Ми можемо щось смачненьке готувати з Олею в перервах між зйомками “МастерШеф” — розповідає Ярославський.

Через такі теплі стосунки між журі кулінарної програми серед фанатів пішли чутки про службовий роман між ним та Мартиновською. Але це Володимир заперечив, що мовляв, з колегою вони просто друзі.

На запитання ж чому так багато провокативних фото з Ярославським та Мартиновською в соцмережах, кухар відповідає наступне:

“Так виходить. Слухайте, ну ми поїхали в баню і нас там сфотографували. Ми можемо спати в одному ліжку і користуватися одною ванною. І це для нас нормально — ми не переходимо межу. А с*кс — це межа”.

Хто була останньою коханою Ярославського?

Востаннє Володимир Ярославський закохувався ще в 37 років — ці серйозні стосунки протрималися лише 2 роки. Колишня обраниця шеф-кухаря живе в Барселоні і не була готова до того, щоб коханий кардинально змінив своє життя та переїхав до неї. Хоча батьки дівчини і досі спілкуються з Ярославським та навіть вітають зі святами.

Ярославського вважають одним з найстрогіших суддів шоу “МастерШеф” і сам він каже, що не має наразі серйозних стосунків, а “одружений лише на своїй роботі” і не бачить сенсу в сім’ї та дітях.

“Колись я думав, що когось всиновлю. Але зараз не маю на це часу. А бажання мати власних дітей взагалі не маю. Декілька років тому вирішив, що буду чайлдфрі,” — каже ведучий.

Володимир Ярославський розповідає, що не хоче дітей
Володимир Ярославський розповідає, що не хоче дітей

Володимир Ярославський каже, що хоче присвятити своє життя для інших речей і зізнається, що вступає на аспірантуру та буде писати докторську у галузі гастрономії.

“Мені подобається вивчати та вчитися. Українські кухарі, гастроентузіасти, несуть частинку нашої культури за кордон. Ми разом з міністром Дмитром Кулебою зараз пишемо книжку “Гастрономічна дипломатія,” — додає Ярославський.

Схожі статті