Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя після примирення в Буковелі: “Все, до побачення”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла, через що не відповідає на повідомлення Олександра Еллерта.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт прийняли рішення про розставання влітку 2021 року. Гуморист не приймав даної ситуації і неодноразово намагався повернути собі екс-кохану.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя

І варто відмітити, що Ксенія, очевидно, надавала йому шанси. Адже зірка отримувала розкішні квіти від колишнього, інколи проводила разом з ним час і хоча, говорила про те, що возз’єднання не станеться, таки була разом з ним в Буковелі. Свого часу ця інформація потрапила до інформаційного простору через Наталку Денисенко, яка заявила, що бачила пару на курорті.

Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя

Олександр Еллерт показав на кого проміняв Ксенію Мішину
Ксенія Мішина вперше розповіла, чому викреслила Еллерта з життя

Втім, сама Ксенія відреагувала на дану новину дуже жорстко, а після заявила, що вони з Олександром розійшлися назавжди і попросила користувачів більше ніколи її не асоціювати з ним. Така суворість викликала багато питань, але Ксенія відмовилася відповідати на них навідріз, повністю закриваючи цю тему.

Сам Олександр поїхав з України через декілька місяців після даної події. Чоловік емігрував до Сполучених Штатів Америки і по сей день знаходиться там. Натомість Ксенія перебуває в Києві і навіть дала інтерв’ю, в якому відповіла, чому не хоче говорити про стосунки з ним.

“Все, я ж сказала, ми розсталися. Все, до побачення. Ну щось там писав, але я не відповідаю”

Ба більше, Славі Дьоміну все ж таки вдалося дізнатися, що сталося після початку повномасштабної війни в Україні, коли молоді люди опинилися в Карпатах.

“Знищував морально, давай так”, — поділилася Ксенія.

Мішина вперше заявила про те, що Олександр знову допустив помилку по відношенню до неї і поводився таким чином, що їй довелося попрощатися з ним назавжди і викреслити його з життя.

Нагадуємо, що рік тому Олександр також давав інтерв’ю Славі, в якому розповів, що зробить усе можливе, щоб повернути Ксенію. Зокрема він заявив, що усвідомив усі свої помилки, і якщо йому буде наданий другий шанс, їх не повторить. Втім, розповідь Ксенії говорить про те, що поведінка Еллерта по відношенню до неї не змінилася.

Схожі статті