Хто він – Спартак Суббота чи аферист Саша? Які таємниці свого життя приховує психолог з “Подкаст терапії”

Днями у мережі спалахнув скандал з відомим психологом Спартаком Субботою, який став основним героєм "Подкаст терапії". Почалося обговорення ніби він аферист і взагалі немає права вести себе як психолог. Але хто ж насправді Спартак?

До виходу “Подкаст терапії” на YouTube про Спартака ніхто навіть і не чув, лише у вузькопрофільних колах, адже він за освітою психолог. Він спеціалізується на роботі з людьми, у яких низька самооцінка, розлади харчування, депресії, панічні атаки, нездорові бажання в аспекті особистого життя та інші психосоматичні проблеми.

Спартак Суббота

Спартак приймає людей різного віку та соціального статусу, і до кожного свого клієнта він має індивідуальний підхід. Тому його терапії є досить ефективними й люди довіряють йому, оскільки він дійсно є майстром своєї справи й гарно розуміється на людях та їхній психіці.

Також Спартак публікується у таких виданнях, як “Форбес” та “Українська правда”. А також активно займається розслідуванням причин злочинів. Тобто працює з різними вбивцями та маніяками. Йому цікаво розібратися у їхній психології та зрозуміти, які причини послугували тому, що вони пішли на злочин.

Загалом про Спартака не так багато інформації, оскільки він з’явився лише на подкасті разом з Женею Яновичем. Це його ліпший друг та колега за цим проєктом. Насправді мета “Подкаст терапії” – це допомога звичайним людям, які хочуть розібратися у собі та своїх психологічних проблемах. І насправді його розповіді та відповіді на запитання допомагають українцям трохи розібратися у багатьох життєвих питаннях.

Та днями у мережі спалахнув скандал, у якому Субботу звинувачують у відсутності медичної освіти та у шахрайстві. Але це дуже спірне питання, адже його вчителі приходили гостями на “Подкаст терапію” й згадували разом зі Спартаком його навчання в університеті та початок кар’єри. Тож, звідкіля загалом взявся цей скандал – невідомо. Також Спартака називають Сашею, ніби-то він взяв собі псевдонім, але відомо, що так звуть його батька.

Тож, поки що сам Спартак не коментував цю ситуацію, але зрозуміло, що для нього це виглядає дивно.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.