Перша леді України Олена Зеленська розповіла про захоплення їхнього молодшого сина Кирила – мужній чоловік

Перша леді України Олена Зеленська стала справжнім прикладом незламності для багатьох українських жінок. Вона мудра, стримана та врівноважена. Розповіла детальніше про молодшого сина Кирила, який не любить показуватися публіці.

Здається, що в житті не буває ідеальних сімей, без сварок, непорозумінь та труднощів. В цьому є сенс та правда, але президентська родина доводить, що попри складну ситуацію, можна знайти баланс між роботою, сім’єю та бути поруч з коханою людиною і в горі, і в радості.

На долю Володимира та Олени припало чимало складних життєвих обставин, які зумовлені повномасштабною війною, яку розпочала росія на території нашої неньки. Тепер, замість смачних сніданків вдома, теплих обіймів дружини в затишному сімейному колі, доводиться боротися за свободу та справедливість на робочому місці.

Володимир Зеленський з коханою дружиною
Олена Зеленська з чоловіком Володимиром Зеленським

Олена Зеленська – еталон сучасної краси, ніжності та сили. Кожен вихід у світ разом з Володимиром, справжнім Президентом України, доводить, що палке кохання зламати темрявою неможливо. За час подружнього життя, жінка подарувала йому двох прекрасних дітей. Спочатку світ побачив дівчинку Олександру, яка народилася у 2004 році. Другим, у 2013-му з’явився хлопчик Кирило, який не дуже любить з’являтися на публічних заходах з батьками.

Про Кирила майже нічого не було відомо, проте деякі карти з життя школяра, Олена вирішила відкрити. Війна змінила багатьох людей й наші діти сучасного покоління теж не стали виключенням.

Володимир Зеленський із дітьми та дружиною
Президентська родина Зеленських

Зеленська зазначила, що їхній син захопився вивченням всіх видів зброї та які вони взагалі існують. Хлопчик розповідає, що потрібно на полі боротьби для України, щоб наші захисники краще справлялися з поставленим завданням.

Кирило знає, з чого складається автомат, всі його частини та знає, як вони працюють. Для Олени це велике здивування, адже вона йому цього не розповідає, він сам про все дізнається. Хлопчик продовжує навчатися у школі. Вся родина Зеленських перебуває в Україні й пишається, що завжди залишається разом.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.