“Соромна історія”: Ігор Кондратюк публічно розкритикував Потапа та розповів, чому репер конфліктує з ним

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк вперше публічно прокоментував творчість свого колеги Потапа та пригадав про минулий конфлікт з ним.

Після початку повномасштабної війни в Україні Потапа неодноразово критикували за поведінку, втечу за кордон, а пізніше чоловіку дісталося і за його творчість. Продюсер повернувся на батьківщину у вересні минулого року. Чоловік одразу ж відвідав декілька інтерв’ю, в яких розповів, що затримався в Європі через стан здоров’я. Спочатку Олексій лікувався від корона вірусу, а потім намагався позбавитися ускладнень у вигляді паралічу обличчя.

Щоб помиритися з публікою артист одразу ж взявся творити, однак на цей раз не тільки не зрозумів потреби публіки, але й навіть розлютив аудиторію.

Ігор Кондратюк публічно розкритикував Потапа

Як виглядає єдина дружина Ігоря Кондратюка
Ігор Кондратюк публічно розкритикував Потапа

Так, пісня про волонтерів не знайшла відгуку серед глядачів і навпаки налаштували їх проти продюсера. У соціальних мережах користувачі прийнялися обговорювати, наскільки Потап далекий від війни, що не розуміє, хто такі волонтери і чому його пісня недоречна.

При цьому Потап прокоментував дану ситуацію лише через півроку, заявивши, що не ставив за мету когось образити і навіть вибачився перед тими, кого текст композиції зачепив.

Нещодавно Ігор Кондратюк поспілкувався з журналістами і в ході діалогу обговорив українську творчість. Під час розмови торкнулися і Потапа та його невдалого повернення на батьківщину. Ігор Кондратюк заявив, що Потап осоромився, але все одно вважає, що краще українці б слухали шароващину та байрактарщину, ніж російських виконавців.

“Після кліпу “Дика Дічка” кліп Потапа не здається таким поганим. Хоча Потап не знає нічого про волонтерів. Загалом, ганебна історія. Ось просто тупо, навіщо вони це зробили? Потап не потрапив до значення слова волонтер”, – український продюсер також пригадав про конфлікт з колегою. — “Він був ведучим, а я – учасником. Я прийшов і говорю йому “привіт”, а він крізь зуби: “Привіт”. Знає, що я його критикував за те, що він знімав штани в москві”

Зараз Потап тим не менш знаходиться на гастролях і активно намагається допомогти Україні фінансами. Разом з дружиною продюсер постійно в розлуці і подорожує з командою.

Схожі статті