Незаміжня Наталія Могилевська вразила відвертим зізнанням про таємне поповнення в День доньок: “Я маю свою”

Відома музична виконавиця Наталія Могилевська привітала українців з Днем доньок та зазначила, що має "свою". Невже в зірковій родині довгоочікуване поповнення?

Мережею давно обговорюють про імовірну вагітність співачки, адже жінка не приховує свого бажання стати мамою, але у свої 47 років так і не відчула справжній смак батьківства та дитячої ніжності.

Артистка не приховує, що набрала зайвих 10 кілограмів, тому хоче привести своє тіло в тонус, правильно харчуватися, займатися спортом та додати більших активностей у свій ритм життя.

Вагітна Наталія Могилевська більше не здатна приховувати великий живіт
Наталія Могилевська вразила відвертим зізнанням про таємне поповнення

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України, музична виконавиця зустріла своє щастя і тепер перебуває у статусі закоханої жінки. Зараз не вистачає лише одного – народженого первістка.

Наталія Могилевська вразила відвертим зізнанням про таємне поповнення

Нещодавно новий допис зірки в соціальній мережі Instagram додав нових приводів для розмов. Співачка чуттєво привітала всіх з Днем доньок та розповіла, що вже має “свою”, але, дочитавши текст до кінця, підписники зрозуміли, що йдеться про виставу під гучною назвою “Доньки”.

Вона стала для жінки однією із самих прекрасних її дітей, які народжені у творчості та в любові. Це певна розмова з мамою, якої вже нема, це її молитва до Бога за всіх дітей неньки України й за свою майбутню дитину. Зірка запевняє, що ми повинні народжувати, вірити, жити, творити ну і, звичайно ж, любити.

Зі слів Наталії можна зрозуміти, що вона не полишає своїх благих намірів та цілі стати мамою, адже в дописі згадала, що молиться за свою ненароджену дитину. Тому, бажаємо їй, аби ця мрія стала нарешті реальністю.

Схожі статті