“Я ніколи не вибачаюся. І взагалі я агресивна”: Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Проніним

Знаменита українська блогерка Раміна Есхакзай дала ексклюзивне інтервʼю Маші Єфросиніній, в якому розповіла про стосунки з екс-нареченим Євгеном Проніним.

Знаменита українська журналістка Раміна Есхакзай прославилася в Україні спочатку як учасниця романтичного проєкту “Холостяк”. Пізніше зірка вступила у стосунки з Віталієм Козловським, які завершилися в вельми скандально. Лише минулого року Раміна зізналася, що насправді не перебувала в романі зі співаком, а дані стосунки були лише піаром, які допомогли їй та Віталію нагадати про себе аудиторії.

Раміна Есхакзай розповіла про зірване весілля
Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Тоді ж журналістка вирішила розвивати свій власний YouTube-канал, який зараз користується популярністю і набирає відомість через пересічних українців.

Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Особисте життя блогерки, здавалося, також налагодилося. Есхакзай мала вийти заміж за Євгена Проніна. Після початку повномасштабної війни в Україні журналістка повідомила, що весілля відкладається у зв’язку з політичною ситуацією. Втім, у квітні 2023-го героїні нашої статті довелося зізнатися, що стосунки добігли свого кінця.

Раміна Есхакзай поскаржилася на прийом українців у Європі
Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Напередодні даного зізнання вона дала ексклюзивне інтерв’ю для Маші Єфросиніної, в якому зізналася, як переживає сварки з коханим і що він думає про неї. Так, Маша запиталася у своєї гості, хто перший йде миритися при конфліктах, і отримала неочікувану відповідь:

“Я думаю, що саме починає писати після того, як вийшов зі сварки, то я. Починаю скидати фото собак. Це такий алгоритм: подивись на Моню, на Сірі. Які вони гарні! Потім: а що ти? Як в тебе справи? Потім можу зателефонувати. Але Женя тобі б відповів, що ні. Що я ніколи не вибачаюся, що завжди вважаю, що всі неправі, і що взагалі я агресивна. Ну так і є, я реально агресивна. Тому що, коли тебе ображають, я одразу така…”, —розчаровано зізналася журналістка.

Раміна Есхакзай розповіла, про сварки з екс-нареченим Євгеном Проніним

Невдовзі після даних зйомок пара прийняла рішення завершити стосунки, але Маша захотіла показати глядачам, як виглядали їхні взаємини перед їх кінцем.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.