35-річна Леся Нікітюк визначилася, в якому взутті піде заміж: сандалі з копитами підкорять будь-якого чоловіка

Яскрава телеведуча Нового каналу Леся Нікітюк тримає в суворій таємниці деталі особистого життя. Проте тепер прихильники знають, в якому взутті видаємо заміж найбажанішу холостячку з телебачення.

Харизма нашої героїні видніється не тільки ззовні, а й душі, адже жарти підкорюють мільйони глядачів, а перегляди шоу з її участю миттєво “розривають” та дають гідну конкуренцію іншим каналам.

Леся у своєму блозі показує все: улюбленого песика Рафіка, знімальні процеси в роботі, харчування, подорожі, друзів, але як не старалася преса викрити деталі її любовного сюжету життя – зусиллі марні. Дівчина закрилася в “будинку за сімома замками”, тому походеньки минулого та теперішнього дізнатися майже нереально.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Леся Нікітюк

Підливає масло до вогню її постійні жарти, що робити, як вдягатися, аби звернути увагу найбільш гідного кандидата для власного серця. Але нова публікація в блозі змогла ще раз довести – Нікітюк в активному пошуку свого кохання.

Леся Нікітюк визначилася, в якому взутті піде заміж

Якщо ви досі в пошуку оригінального взуття, з яким мрієте зустріти свою долю, Леся Нікітюк продемонструвала оригінальну ідею, як виділитися, щоб знайти того самого.

В соціальній мережі Instagram зірка Нового каналу поцікавилася в аудиторії, чи підійде взуття, яке вона обрала знайти чоловіка. Така світлина змогла розсмішити та здивувати прихильників, вони переконані, що такою епатажністю головне не зустріти “якогось бика”.

“Як думаєте, знайду я собі чоловіка в таких сандалях?”, – запитала телеведуча.

Леся Нікітюк визначилася, в якому взутті піде заміж

На ногах Нікітюк видніється доволі оригінальні сандалі у вигляді копита, які впевнені, що після такого стануть трендовими серед поодиноких молодиць. Що ж, перевіримо, чи спрацює метод Лесі Іванівни зустріти своє щастя, яке приведе до зародження почуттів та заміжжя.

Схожі статті