Еліна Іващенко наблизилася до повелителя вовчиць Винника і опинилась в сусідній з ним країні: “Ти чарівний”

Неодноразова переможниця вокальних шоу в Україні Еліна Іващенко стала ближчою до "повелителя вовчиць" Олега Винника, адже перебуває в сусідній країні. То де знаходиться наша героїня?

Зірка шоу “Х-Фактор” та “Голос. Діти” Еліна Іващенко отримала ще більшу впізнаваність завдяки співпраці з головним улюбленцем мільйонів українців Олегом Винником. У 2021 році спільний трек “Діаманти” розривав музичні чати, а користувачі соціальних мереж називали прем’єру справді “діамантовою” і не втомлювалися писати приємні коментарі.

Еліна Іващенко

З початку повномасштабної війни багато українців покинули рідні домівки та шукали прихисток на чужині. Олег Винник взагалі таємниче зник з публічного простору, а Еліна веде активно соціальні мережі.

В якій країні зараз Еліна Іващенко?

Публічна особистість, музична виконавиця розповіла, що побувала ще в одній країні, яка запам’яталася своєю красою та культурою. Еліна наразі вивчає іноземну місцевість Лондону. На новій світлині дівчина вже, як справжня жителька Великої Британії, дуже стильна та галантна.

“Сьогодні знову +1 місце на нашій планеті, де я побувала. Лондон, ти чарівний”, – ділиться враженнями Еліна.

На фотокартці артистка постала в яскравому малиновому пальті та доповнила образ рожевим клатчем. Всю свою ніжну натуру намагалася вдало підкреслити й в одязі.

Нагадаємо, що знаменитість родом з Броварів. Здобула вищу освіту в Київському інституті музики імені Рейнгольда Глієра. Справжню силу свого таланту та голосу змогла продемонструвати на вокальних проєктах “Х-Фактор” у 2016-му та “Голос. Діти” у 2019-му. Цікаво, що обидвоє шоу їй вдалося підкорити й здобути в них перемогу, які допомогли будувати подальшу кар’єру мрії.

Схожі статті