“Я тебе люблю”: Тіна Кароль приголомшила публіку зізнанням її єдиного чоловіка життя – Балан наважився?

Українська співачка Тіна Кароль приголомшила розповіддю, що їй зізналися у коханні. Невже Дан Балан публічно наважився на цей крок й ми можемо радіти за поп-діву?

Щастя улюблениці Тіни Кароль, імовірно за все, вже хвилює значно більше, аніж своє власне й це не дивно. Після втрати чоловіка Євгена Огіра у 2013-му співачка довго не могла оговтатися від пережитого, тому зустріч з Даном Баланом повернула їй віру, що вона бажана жінка.

Коли молдовський співак нарешті з’явився після довгого мовчання за період війни, преса намагається вияснити, чи підтримують зв’язок артисти, чи разом після їхніх романтичних перепитій на вокальному шоу “Голос країни”.

Тіна Кароль приголомшила публіку зізнанням її чоловіка життя

Так, для нового інтерв’ю Тіна Кароль розповіла, який найкращий комплімент зробив єдиний чоловік її життя. Він зізнався, що любить зірку та додав, що пишається нею. Але мова йшла про нащадка, синочка Веніаміна від Євгена Огіра, але, на жаль це ніяк не стосується Дана Балана. Питання від ведучої звучало наступним чином: “Який найкращий комплімент чула від сина?”, де Тіна відповіла:

“Від сина? Що я тебе люблю і я пишаюсь тобою”, – зазначила Кароль.

Тіна Кароль із сином Веніаміном
Тіна Кароль із сином Веніаміном

Нагадаємо, що Тіна Кароль дала нових приводів для розмов про роман зі співаком Баланом. На її концерт в Молдові завітала матуся Дана Людмила. Поп-діва з самої сцени назвала виконавця найкращим чоловіком у світі, звісно ж, після свого сина Веніаміна.

Також підкреслила, що для неї Дан Балан благородний та чесний красень. Такі слова відразу закарбовуються в пам’яті. Всі розуміють, що жінка, яка нічого не відчуває до чоловіка так говорити не стане.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.