Маша Єфросиніна святкує 44 роки: хто привітав красуню та як проводить день народження – без чоловіка Тимура

Успішна телеведуча, яка проклала самостійно свій шлях на телебаченні Маша Єфросиніна святкує 44 роки. З цієї нагоди вона присвятила допис та розповіла, як збирається провести цей день.

Весь шоу-бізнес, найрідніші та близькі друзі сьогодні вітають красуню з її днем народження. Маша Єфросиніна прославилася, як гостра на слівце жінка, яка не боїться публічних висловлювань, особливо, коли справа стосується спільних ворогів, які увірвалися на нашу землю.

Так, у новому дописі, який поширила Єфросиніна вона повідомила, що дійсно має сьогодні своє свято. Розповіла, що не буде просити коштів на збори, а просто щиро подякує долі в ці часи за людей, які поруч, добро, теплоту та турботу, яку отримувала навіть від незнайомих.

Маша Єфросиніна розповіла, як невдало сіла на шпагат
Маша Єфросиніна святкує 44 роки

Чесно зізналася, що сидить одна у квартирі, де немає поряд коханого чоловіка, який готував їй сніданок, дітей, які там виросли, все нині стало по-іншому. Вона не може з Тимуром поїхати в Європу в цей день, як зазвичай робила й додала, що не заробляє й приблизно стільки, скільки було до війни, але, попри все, щаслива, бо має безмежну кількість любові від дорогих їй людей.

“Я сиджу одна в порожній квартирі, де народилися мої діти, де щодня мій чоловік готував мені сніданок. Я не можу з ним збігти в Європу в цей день, як ми зазвичай робили. Я не заробляю і близько стільки, скільки заробляла. Але я щаслива. Мій телефон розряджається на очах від шаленої кількості привітань, що несуться зараз”, – написала Маша в дописі.

В коментарях прихильники, колеги та друзі масово вітають зірку та бажають тільки найприємніших та світлих емоцій. Серед них: телеведуча Леся Нікітюк, хореографиня Ілона Гвоздьова, репер Олексій Потапенко, журналістка Раміна Есхакзай та інші. Тож, приєднуємося до найщиріших вітань і ми.

Схожі статті