Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика кинула оком на Ярославського: скоро усуне Мартиновську

Катерина Велика стала дуже відомою завдяки участі у найголовнішому кулінарному шоу України "МастерШеф". Вона стала найяскравішою та найцікавішою учасницею за статистикою.

Велика й насправді є досить цікавою жінкою, яка дуже яскраво увійшла в історію “МастерШеф”. Оскільки жінка багато разів згадувала про свого чоловіка та свої великі статки та свої подорожі. Саме цим вона справила сильне враження на своїх конкурентів та глядачів. Також Велика має велику самовпевненість, оскільки вона дійсно гарно до себе ставиться, знає свої сильні сторони та може це продемонструвати.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Катерина Велика
Катерина Велика

На кухні проєкту часто зустрічаються різнопланові учасники, дехто може зачепити публіку, а дехто ні. Саме тому, Катерина стала найяскравішою, адже її коментарі на адресу своїх конкурентів – це окремий вид мистецтва. Катерина ніколи не приховувала свою думку і завжди була готова висловити її просто в обличчя. Через це вона мала конфлікти з жінками на шоу. А от з чоловіками вона навпаки товаришує, і навіть після проєкту. Наприклад, на битві сезонів жінка товаришувала з Сашею Цвігуном, Олександром Білодідом, Павою та Владом Міцкевичем.

Також Велика завжди дуже спокійно ставилась до вердиктів суддів, але воно завжди було важливо для неї, особливо жінка прислухалась до коментарів Володимира Ярославського, оскільки її страви найчастіше потрапляли до нього.

Катю часто хвалили судді за її креативність та поєднання смаків у стравах, саме тому вона майже дійшла до фіналу, хоча була повністю впевнена у своїй перемозі. Але не судилося, проте вона щиро раділа за Цвігуна, який став переможцем.

Комплімент від Великої
Комплімент від Великої

Та як виявилось, після закінчення шоу, Велика підтримує ще й стосунки з суддями, і це підтверджують коментарі, які вона пише. Наприклад, днями жінка вирішила зробити комплімент Ярославському і написала, що він красень.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.