Олена Зеленська розкрила своє дівоче прізвище на букву “К”: що приховує паспорт першої леді

Перша леді України Олена Зеленська – приклад стриманості, грації та вишуканих манер на публіці. Які таємниці приховує дружина Президента зі свого життя?

Олена Зеленська до політичної сфери працювала сценаристкою в команді студії “Квартал 95”, а з 2019-го обійняла посаду першої леді України. Жінка входить до списку 100 найвпливовіших людей за версією журналу Time 2013-го року.

Майбутня знаменитість родом з Кривого Року. Бувши ученицею у місцевій гімназії, познайомилася з майбутнім чоловіком Володимиром Зеленським, на якого, до речі, спочатку не звернула ніякої уваги, чим тільки підігрівала інтерес до завоювання її прихильності.

Олена Зеленська не була публічною особою до шлюбу з Володимиром та президентських виборів у 2019, однак нині її посада вимагає максимального залучення з пресою та іншими представниками політики, де необхідно бути на очах в мільйонів пересічних громадян.

Олена Зеленська розсекретила своє дівоче прізвище
Олена Зеленська розкрила своє дівоче прізвище

Своє дівоче прізвище журналістам не розголошувала, однак відомо, що в паспорті авторка запатентувалася як Олена Кияшко. Саме таке повне ім’я отримала з народження героїня нашого матеріалу.

Цілих 8 років Володимир та Олена не наважувалися пов’язати свої долі нитками офіційного шлюбу та й сама жінка ніколи не наполягала на миттєвому узаконенні відносин. Зеленський розповів, що слово “шлюб” завжди викликав асоціації зі швидкою появою нащадків, з чим поспішати ніколи не прагнув. Проте через рік після весілля, у 2004-му на світ з’явилася перша донька Олександра, а у 2013-му син Кирило.

Володимир Зеленський із дітьми та дружиною
Олена Зеленська та Володимир Зеленський з дітьми

Олена зізнається, що діти рідко можуть застати голову родини вдома та провести час за одним круглим столом, однак у вихідні дні не втрачають цієї можливості ні хвилини.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.