“Я дуже самодостатня”: Настя Каменських вперше розповіла про ревнощі до чоловіка Потапа – на межі розлучення?

Зіркову пару Насті Каменських та її чоловіка Потапа активно обговорюють в мережі, намагаючись вияснити всі цікаві деталі, з їхнього подружнього життя.

З початку повномасштабної війни Настя Каменських не надавала великих інтерв’ю, що відбувалося за цей нелегкий період, однак нещодавно вирішила надати публічні відповіді на питання, які давно цікавлять прихильників.

Відверто в розмові з телеведучою, інтерв’юеркою та громадською діячкою Машею Єфросиніною знаменитість спростувала плітки про імовірне розлучення з Потапом. Запевняє, що їхні стосунки тільки зміцнішали, вони дивляться в одному напрямку та стали схожими до аналогії пари з фільму “Містер і місіс Сміт”.

Настя Каменських вперше розповіла про ревнощі до чоловіка Потапа

Також не оминули й теми ревнощів, адже Потап має чималу армію прихильниць та публічних наклепів на його заглядання до інших дівчат. Каменських переконує, що вона абсолютно не ревнива, адже вважає себе розкішною, самодостатньою жінкою, що має здорову самооцінку, а все, що пишуть в пресі щобільше, прагнення зловити хайп на їхніх відомих іменах.

“Я абсолютно не ревнива. У нас відносини тільки на довірі. Я дуже самодостатня жінка і мені дуже шкода, що ти подумала про мене, що я дуже ревнива”, – зазначила Каменських.

Багато обурень та невдоволень зіркове подружжя отримало через те, що виїхали до початку війни з України в Іспанію на відпочинок. Тому, після 24 лютого сім’я довго не наважувалася відправлятися додому. Знаменитість розповіла, що в той момент пережила шалену депресію та нерозуміння, чи повернеться до нормального життя.

Додала, що їй довелося відмовитися від багатьох грандіозних планів, релізів та концертів у своїй творчості, проте нині намагається популяризувати українську мову у своїх хітах, допомагати країні коштами та продовжувати кар’єру артиста на рідній Батьківщині.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.