Бійки та сварки: Багатодітні татусі Решетнік, Скрипка і Анатолій Анатоліч розповіли про конкуренцію між дітьми

Бути батьком – це означає брати відповідальність за дітей, бути для них авторитетом, другом, порадником та людиною, яка завжди допоможе і підтримає.

Кожен чоловік стає більш серйозним, коли у нього з’являються діти, адже це вже доводить йому, що він доросла людина, яка не має права на помилки, адже діти все переймають у свою поведінку та світогляд. Батько – це годувальник родини, тому він має забезпечити своїй родині комфортні умови для життя, бути надійною опорою та справжнім захисником.

Звісно, дівчат і хлопчиків татусі виховують по-різному,  адже хлопці – це майбутні захисники, а дівчата – принцеси. З першою дитиною важко віднайти той самий баланс між гарним і поганим татусем, але все приходить з досвідом і багатодітні батьки знають про це як ніхто інший. Тому Григорій Решетник, Олег Скрипка та Анатолій Анатоліч розповіли, як їхні діти ладнають одне з одним та як вони виховують своїх нащадків.

Анатолій Анатоліч розповів, що у його родині існує певна схема дій, до якої вже звикли доньки Аліса і Лола та син Ніл.

Родина Анатоліча

“Наприклад, якщо ми кудись їдемо, моя задача загрузити машину, задача дружини бути з Нілом, а задача Аліси і Лоли зробити так, щоб ми не займалися в цей момент ними” – розповів ведучий.

Тобто, в родині Анатоліча кожен має свої обов’язки та завдання. Проте схема працює не завжди, адже це діти.

А от Олег Скрипка вважає, що всіх дітей варто виховувати однаково, але кожен виростає індивідуальною особистістю, адже має свій темперамент. Його син Устим відкрив залаштунки своїх відносин з братом і сестрами:

“У нас чотири дитини, і я моя молодша сестра, ми нормально повністю. А двоє старших вони бешкетують, брат любить подражнити, а сестра старша любить подражнити молодшу і сказати щось таке, я тебе не люблю”

Родина Олега Скрипки

Також Олег зізнався, що іноді діти ламають все навкруги, але хіба це проблема для досвідченого батька.

У родині Григорія Решетніка йде справжня боротьба, адже він батько трьох синів, а хлопці полюбляють битися.

“З приводу битися ми боремося постійно, привчаємо що, ми ніколи дітей не б’ємо, не піднімаємо руку і привчаємо, щоб вони поважали одне одного думку”

Родина Решетнік

Отже, кожен з татусів має свої проблеми та свої методи виховання, але діти – це такі ж самі люди, яких просто потрібно любити, хвалити та чесно з ними розмовляти.

Схожі статті