Руслана слідом за Антоном Птушкіним, Олексієм Дурнєвим та Володимиром Дантесом відвідала Донецьку область

Українська співачка Руслана, яка в свій час принесла перемогу на Євробаченні Україні зараз не припиняє дивувати українців своїми важливими діями, які наближають нашу перемогу у війні.

Ні для кого не секрет, що Донецький напрямок є найнебезпечнішим вже 9 років поспіль. Але раніше не всі розуміли всю серйозність ситуації. І насправді мало хто думав, що війна на Донбасі стане лише довгим та затягнутим початком повномасштабної війни. Звісно, є й такі люди, які весь час допомагали Донбасу і возили туди всі необхідні речі для військових та гуманітарну допомогу.

Руслана

Наприклад, Сергій Притула і Святослав Вакарчук протягом всіх 9-ти років допомагали військовим на Донбасі і це було і залишається дуже цінним. Оскільки мало було ще тоді різних волонтерських організацій та закордонної допомоги, адже ця війна перейшла у тиху фазу і багато хто думав, що вже нічого не відбувається, проте це був лише початок.

Вже зараз багато зірок їздять у Донецьку область з гуманітарною допомогою та заради того, щоб відвідати Бахмут, Слов’янськ та інші міста, які досі знаходяться під окупацією. Так, наприклад у період з 2022 о 2023 роки Донбас вже відвідали Володимир Дантес з Олексієм Дурнєвим, Антон Птушкін, який задокументував всі злочини росії, а також Ектор Хіменес-Браво, який взагалі не має відношення до Донецька. Олександр Педан також був у Бахмуті й навіть ночував з військовими в окопах.

Тепер дійшла й черга народної співачки України Руслани, яка дуже активно допомагає Україні з самого початку війни. Й концертами, й діями, які вона робила за кордоном: походи на мітинги, виступи й інше.

А днями жінка показала кадри на фоні Донецької області, куди вона приїхала з метою привезти дрони, на які вона ж сама й організувала збір.

Руслана у Донецьку

Тож, виходить, що поїздка Руслани не є випадковою чи безцільовою, а навпаки несе в собі сильну підтримку України.

Схожі статті