Тіна Кароль отримала запрошення на премію Grammy-2023: випередила дружину Потапа Настю Каменських

Знаменита українська співачка Тіна Кароль повідомила про те, що отримала запрошення на всесвітньо відому музичну премію Греммі-2023. Усі деталі в матеріалі.

Як відомо, Греммі — це велика мрія багатьох музикантів. Що вже казати про досягнення виграти цю премію у якісь номінації. Дана нагорода не просто визначає найуспішніших музикантів по всьому світу, ай впливає на їхні кар’єру та доходи. Безумовно, переможці даної премії беруть неймовірної величини гонорари і назавжди входять у список тих артистів, які є найуспішнішими і найзатребуванішими.

Також премія — це свого роду пропуск у Голівуд. Наприклад, декілька років тому казахстанській DJ Imanbeck неочікувано для себе виграв і після цього з ним почали співпрацювати знаменитості світового рівня.

І хоча на даний момент поп-діва не має можливості взяти участь саме як учасниця, вона отримала честь познайомитися з “кухнею” премії.

Кароль показала цікавий макіяж
Тіна Кароль отримала запрошення на Grammy-2023

Тіна Кароль отримала запрошення на Grammy-2023

Так, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, в якій йдеться про велику її особисту перемогу.

Тіна Кароль отримала запрошення на Grammy-2023. Обкладинка її нової публікації в соціальних мережах

Так, Тіна Кароль офіційно стала членом Академії, що вже доволі непросто зробити. Після того, як номінації визначено та оголошено, члени Академії з правом голосу голосують у десяти категоріях у трьох сферах плюс чотири категорії загальної сфери музичної індустрії, щоб визначити переможців.

Для того, щоб отримати це місце, необхідно мати доволі високі показники у музичній кар’єрі та в цілому у індустрії шоу-бізнесу, чим Тіна Кароль звісно може похвалитися.

Нагадуємо, що не так давно Настя Каменських розповідала про те, що її найбільшою мрією є отримати Греммі. Саме заради цього дружина Потапа свого часу прийняла рішення фокусуватися на латиноамериканському ринку та рухатися у цьому напрямку далі. Артистка вивчила мову, багато працювала з іспаномовним країнами і дійсно встигла набрати там популярність.

І хоча Тіна Кароль не номінована, так чи інакше вона наблизилася до цієї мрії набагато ближче, ніж її колега.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.