Оксана Марченко втратила свою красу і залишилась без майна під Києвом: зрада обернулася неминучим

Оксана Марченко дуже відома телеведуча, яка раніше встигла стати улюбленицею публіки та запам'ятатися надовго через свої неадекватні витівки.

Марченко багато років була незмінною ведучою різних талант-шоу на каналі СТБ. Можна сказати, що вона була незмінним обличчям каналу. І протягом десятиріч жінка змінювалась. Спочатку все почалося із зовнішності. А далі вона потрапила під вплив свого чоловіка, який виявився не чистим на руку.

Оксана Марченко
Оксана Марченко

Річ і тому, що заробляючи в Україні великі гроші, Медведчук тісно співпрацював з російською владою. І звісно, тривалий час його ніхто не підозрював ні в чому. Проте під час повномасштабної війни все стало на свої місця. Медведчук разом з Оксаною Марченко нині живуть невідомо де, але не забувають про себе нагадувати.

Не секрет, що за всі роки спільного життя подружжя зрадників встигло нажити багато майна. І звісно, як великий стратег Медведчук частину записував на родичів, і на Оксану в тому числі. Саме тому вони до сьогодні щось мають на території України.

Наприклад, вчора, 27 червня стало відомо, що у Марченко заарештували земельну ділянку та спортивну базу в київській області. Прокуратура ініціювала передачу в Агентство з розшуку та менеджменту активів. Власність дружини колишнього лідера забороненої політичної партії та зрадника Віктора Медведчука Оксани Марченко вартістю понад 303 мільйонів гривень.

Арестович прокоментував долю Марченко і Медведчука після обміну
Марченко і Медведчук

Отже, тепер на земельні ділянки площею 9,5 гектарів і цілий спортивний комплекс, а точніше базу площею 3021 квадратних метрів накладено тимчасовий арешт.

Виходить тепер у Марченко майже нічого немає в  Україні, тож, продавати їй буде нічого, а це могло б принести гарні статки.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.