“Мене набирали з поліції”: Злата Огнєвіч розповіла деталі про нового переслідувача – знайшов її адресу і номер

Відома співачка України Злата Огнєвіч поскаржилася на ще одного переслідувача з боку шанувальників, а також повідомила про детальний стан справ після інциденту.

Після участі в романтичному проєкті “Холостячка-2” Злата Огнєвіч отримала ще більшу аудиторію прихильників та прихильниць її творчості, тому й не дивно, чому фани з нетерпінням чекають на зустріч зі знаменитістю. Однак знаходяться й ті, хто переслідує співачку з недобрими намірами.

На шляху з Польщі до столиці публічність звернулася до аудиторії підписників із розповіддю про чоловіка, який переслідував Злату, приходив до її будинку, поки та перебувала за кордоном. Зізналася, що цей невідомий не такий агресивний, як інші, однак нав’язливо приходив на територію домівки музичної виконавиці, приносив квіти та запрошував на зустріч.

У Злати Огнєвіч знову розбите серце
Злата Огнєвіч

Про цей інцидент їй повідомила консьєржка, поки та перебувала в подорожах. Сьогодні зранку чоловік знайшов номер артистки та питав, який у неї вагон і казав “викликає таксі, щоб її відвезти”.

Нещодавно медійна особа розповіла про нові деталі справи з “переслідуваннями”. Огнєвіч подякувала столичній поліції за оперативну роботу й збирає наявні матеріали.

“Дякую поліції Києва! Мене вже набирали й питали деталі щодо переслідувача. В ідеалі – потрібен закон, який захищає жінок від переслідування з боку будь-кого”, – повідомила Злата.

Злата Огнєвіч розповіла деталі про нового переслідувача

Нагадаємо, раніше співачку переслідував чоловік, який погрожував їй розправитися фізично та чекав біля будинку на автомобілі. Невідомого затримали, проте невдовзі правоохоронні органи його відпустили, адже той виявився психічно хворим, тому справа не дійшла до судового процесу.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.