Сергій Жадан офіційно розлучився з другою дружиною після 15 років шлюбу: Христина Соловій стримує емоції

Відомий український письменник Сергій Жадан розлучився зі своєю другою дружиною. Чи відреагувала на новину Христина Соловій, яку вважають його коханкою?

Коли шанувальники Христина Соловій почала підозрювати її у романі з поетом Сергієм Жаданом, головна річ, що їх бентежила була шлюбом і зірки літератури.

Так, аудиторія була неабияк схвильована, коли побачила відеоряд з поцілунками Христини та Сергія, а також фотографії, на яких вони тримаються за руки під час прогулянки, не підозрюючи, що їх фотографують.

Сергій Жадан офіційно розлучився з другою дружиною

Сергій Жадан офіційно розлучився з другою дружиною

Але вже незабаром Сергій повідомив про те, що розлучається зі своєю другою благовірною після 15 років спільного життя.

А вже 26 червня стало відомо про офіційний розрив письменника з Іриною Куніциною. Подружжя має спільну доньку Марію. Кому дісталася опіка поки що невідомо.

Так, Личаківський районний суд Львова задовольнив позов Сергія Жадана про розлучення з дружиною. Подружжя попросило розглядати справу за їхньої відсутності, тож на засідання суду, ніхто з них не з’явився.

Примітно, що у Сергія також є дитина від першого шлюбу. Мова йде про сина Івана. Раніше Сергій Жадан був одружений з Світланою Олешко, яка і народила йому первістка. Колишня благовірна героя нашої статті працювала режисеркою харківського театру.

Публічно письменник не сказав жодного слова про причини свого розставання з Іриною. Втім, публіка все більше схиляється до думки, що все ж таки письменника підкорила молода красуня Христина, з якою він останнім часом постійно поруч. Сама Христина Соловій жодним чином не видала своїх емоцій щодо змін в особистому житті свого партнера.

Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність
Сергій Жадан у кліпі Христини Соловій Юність

Зокрема, за ці декілька днів на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram немає оновлень, але не так давно разом з Сергієм вони побували в Дрогобичі, давали благодійний концерт та збирали гроші на допомогу, яка відправиться на передову до військових.

Нагадуємо, що місяць тому Христина Соловій дала офіційний коментар щодо пліток про її роман з поетом. Співачка публічно заявила, що не має наміру обговорювати особисте життя з пресою, але простату стосунків не сказала жодного слова.

Схожі статті