Олег Винник розповів про свого сина і його реакцію на популярність батька: “Не знав я, що він таким буде”

Знаменитий український співак Олег Винник вперше розповів в інтерв'ю про свого сина, з яким його підловили папараці під час відпочинку в Домінікані.

Впродовж усієї творчої кар’єри Олег Винник приховував правду про своє справжнє особисте життя та сімейний статус. Зокрема зірка говорив про те, що він не одружений і не має дітей.

Але згодом до преси почали потрапляти все нові і нові деталі про повелителя вовчиць. Врешті-решт, папараці вдалося спіймати артиста під час відпочинку в Домінікані. На той момент його бачили у компанії двох чоловіків. Один був значно молодший. Тоді ж вперше прозвучала версія, що це саме той обговорюваний син Юліан.

Олег Винник вперше розповів про свого сина

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз
Олег Винник вперше розповів про свого сина

Неодноразово в ЗМІ пліткували про те, що єдиного сина артиста, який проживає в Німеччині звуть саме Юліаном. Подейкували, що він народився від бек-вокалістки Таюне.

Нещодавно Олег обговорив з журналісткою Вікторією Курочкою скандал, який здійнявся навколо даних кадрів, адже після Винник подав на ТСН до суду. Втім, свій позов він пізніше забрав назад. Як з’ясувалося, про це його попросила адміністрація Володимира Зеленського через вибори, які відбувалися.

Сам Юліан, вочевидь, через побачене в новинах не хвилювався, адже Олег поділився нещодавно його неочікуваною реакцією на те, що відбувалося та пролив світло на його особистість.

Олег Винник вперше розповів про свого сина

“Він у мене дуже гуморний. Не знав я, що він таким буде. Ну він математик у мене. І жарти в нього такі бувають… Стібається з мене. І наді мною. Філософський і я би сказав такий психологічний підхід. Він вже слава Богу навчає мене”, — поділився своїми враженнями від спадкоємця артист.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник зник з інформаційного простору більше, ніж на рік. Інтерв’ю з Вікторією — найперше за цей період. Артист не виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками, не робив нових публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, не приїжджав в Україну і лише допомагав військовим, передаючи на передову автомобілі, про які він також розповів у цій розмові.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.