Вадим Олійник розповів, чи возз’єднається у старий дует “ДІО.Фільми” з Володимиром Дантесом: “Неможливо”

Вадим Олійник відомий український співак, який став дуже популярним після участі у неймовірно популярному талант-шоу "Фабрика зірок" звідки він вийшов переможцем та отримав місце у дуеті "ДІО.Фільми".

Олійник дуже цікава людина, яка постійно знаходиться у підвішеному стані, він то з’являється, то зникає з інформаційного простору. А також він дуже мінливо займається музичною кар’єрою, оскільки в його житті бувають різні періоди. Вадим ніколи не збирався прощатися зі своєю професією, але крім музики у нього є ще безліч захоплень. Наприклад, за останній рік він опанував нову професію – став актором дубляжу, що зараз є основною роботою хлопця. Також він не залишає футбол і навіть, став ведучим спортивного каналу. Тобто, життя Вадима дуже різне, яскраве та цікаве.

Вадим Олійник

Артист не вважає, що він має бути зациклений лише на музиці, це, звісно, неймовірне заняття і присутність таланту, але для нього це не єдине, чим би він хотів насправді займатися. Але згадуючи його творчість у “ДІО.Фільмах” разом з Володимиром Дантесом він має теплі і приємні спогади, але за його словами це вже історія, яка завершилась дуже давно. І зараз у кожного з них є власне життя і власний шлях.

Днями Вадим випустив новий трек “Світанок”, який вже став хітом, і саме через його довгоочікувану появу у шоу-бізнесі, до Олійника з’явилось багато питань. І одним з них є можливість возз’єднання гурту з Дантесом. Але за словами Вадима це неможливо, адже вони виросли і більше завойовувати серця юних дівчат їм не потрібно. Зараз вони вже не молоді хлопці, а особистості, які мають власний світогляд і точно знають, чого вони хочуть.

ДІО.Фільми
ДІО.Фільми

Тож, варто розуміти, що будь-яка історія колись завершується і не має права на життя знову. Кожний досвід – це щось нове, і кожна творча людина має свій шлях і свої етапи. Шляхи Дантеса та Олійника розійшлися давно, саме тому відновлення діяльності дуету вже неможливе.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.