Екс-наречена Козловського Есхакзай розповіла про свою бездітність та назвала причини: “Від мене не залежить”

Колишня наречена знаменитого українського співака Віталія Козловського, журналістка Раміна Есхакзай розповіла про те, як ставиться до материнства і чому не має дітей.

Шлях Раміни Есхакзай до слави не можна назвати легким. Журналістка спочатку засвітилася у романтичному реаліті-шоу “Холостяк”, згодом повідомила про свої стосунки та майбутнє весілля з Віталієм Козловським, а після розставання з ним почала активно будувати кар’єру журналіста. Зокрема, вона зосередилася на спілкуванні зі знаменитостями, тобто бере інтерв’ю у впливових осіб.

Раміна Есхакзай розповіла про свою бездітність

Найскандальніших подією у її зірковій біографії є розставання зі співаком. Віталій нібито покинув Раміну Есхакзай через любов до своєї концертної директорки. Пізніше він звинувачував екс-наречену у зрадах, а вона не мовчала у відповідь. І лише після початку повномасштабної війни в Україні журналістка заявила, що усе побачене користувачами було піаром, романтичних стосунків між зірками ніколи не було.

Раміна Есхакзай розповіла про зірване весілля
Раміна Есхакзай розповіла про свою бездітність

Дану тезу підтвердив і сам Віталій. Шанувальники по-різному поставилися до даного зізнання, але блогерка так і залишилася у статусі екс-нареченої Козловського.

Після артиста Есхакзай перебувала у п’ятирічних стосунках з паном Проніним. Напередодні війни пара повідомила про майбутнє весілля, але не так давно воно також зірвалося. Дітей у журналістки немає. Нещодавно вона дала коментар стосовно своєї би здібності та пояснила у чому причина. Мовляв, блогерка поки що дітей не хоче, але до них ставиться доволі позитивно.

“Нехай він мені народить, якщо зможе. Персонально для мене. Коли у мене буде бажання мати дитину, я займуся цим питанням. До цього дня мені не хотілося народжувати власних дітей. І від цього не залежить, який чоловік поруч”, – сказала Раміна.

Раміна Есхакзай розповіла про свою бездітність

На даний момент блогерка не відмовляється від материнства, але поки що не бачить перспектив для себе у цьому питанні, так як поруч немає чоловіка, який міг би взяти на себе відповідальність як батько, а також викликати у неї бажання бути мамою.

Примітно, що і раніше героїня нашої статті говорила про те, що здебільшого зосереджена на своїй кар’єрі.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.