Лоліту поховали в Німеччині: поки фанати оплакують співачку, дехто вже націлився на її шалені статки

В мережі з'явилася інформація про смерть і знаменитою російської співачки, яка підтримала війну, Лоліти Мілявської. Що насправді сталося з виконавицею?

Знаменита російська співачка Лоліта Мілявська десятиліттями була предметом обговорень у пресі. Її скандальна натура та епатаж привертають до себе увагу та не залишають байдужим нікого.

Свого часу в Україні вона також користувалася неабиякою популярністю. Зокрема, дочка зірки багато років проживала в Києві. Але після початку повномасштабної війни в Україні Мілявська зайняла проросійську позицію, чим неабияк розгнівала своїх українських слухачів і, звісно, назавжди розтоптала свою репутацію.

Лоліту поховали в Німеччині

Лоліта зізналась Зеленському у почуттях
Лоліту поховали в Німеччині

Хоча для Лоліти це, власне, не вперше. Мілявська вже звикла до невдач, про які знає її аудиторія. У біографії артистки був складний розрив з Олександром Цекало, роман з альфонсом, вельми невдалі виходи на сцену у дивних костюмах, тощо.

Днями також стався інцидент, з якого дехто посміявся, а дехто поплакав та засмутився. Адже шанувальники отримали звістку, що Ліда померла. “Поховали” її в Німеччині. Але зробили це аферисти.

Використання сторінки знаменитості шахраями — не рідкість, адже це доступ до товстих гаманців їхніх друзів та колег. Так сталося із Мілявською, яка очевидно не подбала про посилену безпеку своїх акаунтів.

Лоліту хвилює ціна на цукор, а не війна росії в Україні
Лоліту поховали в Німеччині

“Колеги мої дорогі, спасибі вам величезне. Тепер я буду знати, хто буде по мені плакати, коли з’явилося повідомлення, що я здохла. Але з’явилося воно дивним чином в Німеччині, і всі, хто там, мене оплакали. Але добре, тепер я точно знаю, кому я не байдужа”, – висловилася співачка.

Цікаво, що чим відомішою особистість, тим частіше її намагаються поховати. Але преса поставилася до звістки про кончину артистки з скептицизмом і не поспішала поширювати дану новину в мережі, що як виявилося було правильним кроком.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Лоліта Мілявська цілком позитивно реагувала на новини з передової, а також про повідомлення про загиблих. Натомість, її дуже турбували ціни на цукор в російській федерації.

Схожі статті