Була у глядачів під носом: стало відомо, з ким у Андрія Данилка були стосунки, і це не мама Сердючки Білоконь

Актор, який свого часу створив популярну в усьому світі Вєрку Сердючку Андрій Данилко знаходився у центрі найрізноманітніших пліток, адже інтригує правдою про своє особисте життя.

Тривалий час знаменитого українського актора та співака Андрія Данилка підозрювали у романі з його сценічною партнеркою Інна Білоконь, яка виконує роль Інни Адольфівни.

Але ще довше зірку оточували чутки про його нетрадиційну орієнтацію. І те й інше він неодноразово спростовував, однак публіка у цьому плані доволі скептична та має масу підозр.

Андрій Данилко забрав Інну Білоконь за кордон
Радмила Щеголева розповіла про свої стосунки з Андрієм Данилком

І обґрунтовано, адже неодноразово знаменитості приховували правду та заперечували її, а роками згодом з’ясовувалося, що плітки були правдивими.

Радмила Щеголева розповіла про свої стосунки з Андрієм Данилком

Про роман Андрія Данилка та Інни Білоконь говорили численні знімки, які неодноразово потрапляли до рук журналістів. На них зірки цілувалися в губи, обіймалися, трималися за руки і в принципі уся їхня взаємодія була доволі неоднозначною. Однак нещодавно його колишня підопічна Радмила Щеголова, яка зіграла мовчазну Льолю взяла участь у проєкті “Не бреши мені”, в якому спочатку зізналася у своїх стосунках з артистом, але потім заявила, що до ліжка в них справа не дійшла. Втім, ведучі не повірили зірці, проаналізував її слова та мову тіла.

Радмила Щеголева розповіла про свої стосунки з Андрієм Данилком

“Чи був чи не був у мене роман із Андрієм Данилком? Скільки разів я вже відповідаю на це питання? Як ви хочете, так і думайте. Я його сприймаю як близьку мені людину. Просто роман це така річ, ну, якщо ви ви мені розділили на окремі речі, то може, так було б простіше. Ну, просто для мене це близька мені людина, я не можу просто, не можу сама ділити ці речі і розповідати це: я робила це, туди ходила, туди не ходила. Давайте, скажімо, що близькість була”

Зв’язок між молодими людьми обірвався дуже швидко. В якийсь момент акторка вирішила, що їй необхідно закінчувати працювати у команді, а коли йшла, то не попрощалася з Андрієм, пояснивши це тим, що він спав. Артист сильно образився на колегу, а їхнє примирення через багато років не внесло теплоти у взаємини.

На даний момент артисти не спілкуються між собою, хоча зла не тримають.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.