Покинув нову красуню-дружину заради 12-річної дочки від Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу зробив вибір

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу здивував раптовою заявою про свою поїздку з дочкою. Що сталося в родині?

Хоча Ані Лорак спочатку неабияк приховувала свій роман з турецьким бізнесменом Муратом, незабаром вона не тільки відкрилася публіці, але і зробила з цих стосунків своєрідний піар, адже і глядачам було неймовірно цікавий цей тандем, який у багатьох сенсах здавався ідеальним. Але часто картинка буває дуже оманливою.

Після серії новин про невірність чоловіка стало відомо, що Мурат дійсно зраджував Кароліні, і неодноразово. Шлюб дав тріщину, а пара прийняла рішення розʼїхатися. Спільна дочка Софія залишилася жити з матір’ю у Підмосков’ї.

Мурат Налчаджиоглу рушив у подорож з дочкою від Ані Лорак

Падчерка Мурата Наладжиоглу перевершила його рідну дочку від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу рушив у подорож з дочкою від Ані Лорак

Софія звикла до публічного образу життя, камер та уваги від публіки. Ані Лорак неодноразово виводила її на сцену, а також познайомила її з вершками російської еліти.

Стосунки з батьком налагодилося пізніше, коли Мурат зміг розібратися зі своїми документами та приїжджати до донечки. А подорослішавши, Софія змогла сама навідувати тата. Так, останні декілька років саме спадкоємиця турецького бізнесмена активно прилітає до родичів в Туреччину, де бачиться з бабусею, тітками та батьком.

Мурат Налчаджиоглу рушив у подорож з дочкою від Ані Лорак

На початку літа Мурат знову одружився. Його обраницею стала візажистка на ім’я Лілія. У жінки також підростає дочка, з якою Софія знайшла спільну мову. Медовий місяць сім’я провела разом на батьківщині бізнесмена. Але нещодавно він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що покинув свою обраницю та рушив у поїздку з рідною дочкою вдвох.

Яку країну вони обрали для візиту достеменно невідомо, але навряд це російська федерація, так як Мурат неодноразово говорив про свою політичну позицію. Чоловік також показав, як вони з дочкою прибули в аеропорт та готувалися до посадки.

Обидва виглядали дуже щасливими та задоволеними часом, який вони провели разом. Є висока імовірність того, що Ані Лорак приєднається до них, адже Кароліна неодноразово практикувала даний формат відпочинку.

Схожі статті