Настя Каменських вразила публічною заявою після новини про зради Потапа: “Треба вчитися довіряти”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше поділилася з аудиторією своїми проблемами емоційного спектру. Виявляється, співачка вимушена боротися з собою.

З часом Настя Каменських все більше відкривається своїй аудиторії. Зокрема публікації у її особистому блозі змінюються з розважальних, в яких вона показувала свій розкішний образ життя та ідеальну картинку взаємин з чоловіком, на правдиві пости про те, з якими труднощами артистка вимушена зіштовхуватися щодня.

Так, ще два роки тому Настя вперше зізналася, що має панічні атаки і зрозуміла, наскільки недооцінювали фактор психологічного здоров’я, вважаючи, що всі навкруги занадто драматизують.

Настя Каменських вразила публічною заявою

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність
Настя Каменських вразила публічною заявою

У період війни артистка робила набагато менше контенту. На це сприяли і неймовірна зайнятість зірки, і постійна критика від публіки, яка була не задоволена поведінкою Каменських.

Але Настя прийняла рішення і надалі відкриватися своїм фанатом. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання в тому, що має проблеми з контролем. Виконавиця відчуває, що має контролювати усе навкруги і це створює їй серйозні проблеми.

Настя Каменських вразила публічною заявою

Також артистка поцікавилася у своїх підписників, чи мають вони схожі проблеми, що думають на цей рахунок та як справляються з бажанням контролювати усіх та все.

В одному думки користувачів точно збіглися: така ментальність неймовірно виснажує, а також псує взаємодію з іншими людьми.

Нагадуємо, що не так давно навколо Потапа та Насті Каменських прогримів гучний скандал. Колишня підопічна продюсера Євгенія Горда привселюдно звинуватила його у подружніх зрадах дружині. Виконавиця запевняє, що репер схиляв її до близьких стосунків в обмін на успішну кар’єру на українській естраді. І хоча Євгенія погодилася, Потап свою частину договору не виконав. Свої публікації з викриттям зіркової пари дівчина робила зі Сполучених Штатів Америки і не приховувала того факту, що це серйозно посприяло у питанні оприлюднення цієї історії. Мовляв, так як вона далеко, боятися їй немає чого і вона може заговорити вголос про те, що пережила. Настя Каменських у публічному коментарі заявила, що не вірить розказане.

Схожі статті