“Не я винен”: Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною та назвав причину

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк розповів про свої стосунки з дружиною Олександрою та зізнався, чи були вони колись на межі розлучення.

Усе своє життя Ігор Кондратюк вірний своїй сім’ї. Зірка одружився лише раз, і не зраджував власному вибору. З Олександрою Городецькою він у шлюбі понад 30 років.

У пари народилося троє дітей. Зараз усі спадкоємці продюсера дорослі, влаштовують особисте життя, працюють, вчаться. Усі члени родини Ігоря не являються публічними людьми. Зокрема Олександра, хоча і тісно зв’язана з компанію чоловіка, не дає інтерв’ю та зайвий раз не світиться на екранах.

 

Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною

Хто оточує Ігоря Кондратюка
Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною

Ігор не любить обговорювати свої взаємини з дружиною, хоча час від часу ділиться певними моментами, які стаються в шлюбі.

Ігор Кондратюк вперше розповів про кризу в стосунках з дружиною

Наприклад, нещодавно він дав ексклюзивне інтервʼю для Слави Дьоміна, в якому відповів на питання, скільки разів вони з Олександрою опинялися на межі розлучення.

Зокрема Ігор заявив, що такого в історії їхнього союзу ніколи не було. Мовляв, ставалися лише непорозуміння. Найсильніше з них сталося за часів зйомки “Американського шансу”. Тоді родина втратила десятки тисяч доларів, і це трохи вдарило по взаєморозумінню у парі.

“На межі ні разу. А так щоб непорозуміння, ну бували. Причому непорозуміння бували в робочих моментах. У неї розходилися зі мною думки з приводу певної роботи. Ми майже по скандалили після програми “Американський шанс”. В які є прогорів на велику кількість десятків тисяч доларів. Не я винен у тому, що ми прогоріли. А люди, яким я довірився. У нас дома теж робота. Я не можу так перемкнутися як тумблер. А хто вміє? Кажуть що вміють, але я не вірю в це, вони брешуть”, – заявив у своєму зізнанні продюсер.

Тим не менш, зірка вважає, що створив дещо круте та гідне, а тому ні про що не шкодує. Мовляв, відповідальність лежить на тих, хто не зміг знайти інвесторів та спонсорів. Натомість їхня історія з Олександрою продовжується. Жінка стала для Ігоря прекрасною командою, і досі допомагає продюсеру у фінансовій сфері їхнього бізнесу.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.